0

Mister B premium læder blindfold

DKK 685,00

  • Premium læder blindfold fra Mister B
  • Polstret rundt om øjnene for bedre komfort
  • Justerbar og låsbar strop

På lager

Varenummer (SKU): 774172 Kategorier: , ,

At fjerne evnen til at se, hvad der sker, er en af de mest kraftfulde BDSM-tiltag, man kan forestille sig. Spændingen ved ikke at vide, hvad der foregår, og overraskelseselementet, som sub-oplevelser med bind for øjnene oplever ved berøring, er fantastisk i magtspil. Hver berøring og fornemmelse forøges ti gange i dit sind på grund af overraskelseselementet og den øgede koncentration, som den underdanige vil have, når den er blind.

Dette Mister B Premium Læder Blindfold er i topklassen. Den har en blød læderpolstring på indersiden omkring øjnene og ikke på selve øjnene. Dette blindfold lukker derfor for synet, uden at lægge for meget pres på øjenlågene. Det giver endda mulighed for at blinke med øjnene, hvilket øger komforten. Med robuste sadellæderstropper og låsbart spænde, passer derfor denne ene størrelse til alle.

Specifikationer:

  • Fremstillet af sort læder
  • Polstret for bedre komfort
  • Størrelse: justerbart

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping