Size Matters Penis og nosse vakuum cylinder

DKK 449,00

– Giver en intens vakuum følelse

– Passer over nosser og penis

– Øger blodtilførslen og øger følsomheden

På lager

Til dette produkt anbefaler vi

Varenummer (SKU): 754878 Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Fornøjelse og smerte. Nosse og penis cylinderen kan bruges til begge dele. Du bestemmer hvor meget vakuum, der skal pumpes i cylinderen med en diameter på 7 cm. Først skaber vakuummet en skøn, pirrende fornemmelse, der øger blodtilførslen. Pumper du længere, kan det give en ”smertende effekt”.

Cylinderen har plads til både nosser og penis, så du ikke behøver to vakuum enheder for at skabe den vakuum fornemmelse, der kan være en helt speciel oplevelse. Vakuum hjælper også på rejsningsproblemer, eller hvis du midlertidig ønsker at forstørre penis på en naturlig måde.

Size Matters nosse og penis vakuum cylinderen giver dig det bedste til vakuum. Ventilerne er skabt til at holde vakuum og kan derfor ikke sammenlignes med de billige modeller. Øg vakuummet med et comfort seal mundstykke og en god glidecreme, til at smørre på selve mundstykket.

Yderligere information

Vægt 0.3 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Size Matters Penis og nosse vakuum cylinder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.