Size Matters Penis og nosse vakuum cylinder

DKK 449,00

– Giver en intens vakuum følelse

– Passer over nosser og penis

– Øger blodtilførslen og øger følsomheden

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Size Matters Penis og nosse vakuum cylinder Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Fornøjelse og smerte. Nosse og penis cylinderen kan bruges til begge dele. Du bestemmer hvor meget vakuum, der skal pumpes i cylinderen med en diameter på 7 cm. Først skaber vakuummet en skøn, pirrende fornemmelse, der øger blodtilførslen. Pumper du længere, kan det give en ”smertende effekt”.

Cylinderen har plads til både nosser og penis, så du ikke behøver to vakuum enheder for at skabe den vakuum fornemmelse, der kan være en helt speciel oplevelse. Vakuum hjælper også på rejsningsproblemer, eller hvis du midlertidig ønsker at forstørre penis på en naturlig måde.

Size Matters nosse og penis vakuum cylinderen giver dig det bedste til vakuum. Ventilerne er skabt til at holde vakuum og kan derfor ikke sammenlignes med de billige modeller. Øg vakuummet med et comfort seal mundstykke og en god glidecreme, til at smørre på selve mundstykket.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.