0

SM Play elegante manchetter til bondage – ankler

DKK 269,00

  • Elegante, midnatsblå ankel manchetter til fiksering
  • Med D-ring og medfølgende rem til at eksperimentere med forskellige typer opbinding
  • Bløde og justerbare
  • Vegansk læder i høj kvalitet

På lager

Varenummer (SKU): 126263 Kategorier: , ,

Dyk ned i en verden af bondage med stil! Disse elegante og funktionelle manchetter kan bruges til at fiksere anklerne på den smukkeste facon, uden at komme til at skarve eller give mærker. Dette sæt i midnatsblå vegansk læder og flotte detaljer i guld, er justerbare og kommer med en flot rem med karabinhager til at binde anklerne sammen for sig selv, omkring et møbel eller sengestolperne imens i leger. De kan naturligvis også bæres til events, hvor man gerne vil udtrykke sin underkastelse med et personligt præg.

Manchetterne har en blød polstring og kanterne er afrundede, så de er behagelige at bære, selv om den underkastede ikke er fri til at bevæge sig. De elegante manchetter er velegnede til både nybegyndere inden for BDSM, såvel som den garvede kinkster. For med manchetter kan man bare åbne remmen op når legen afbrydes, hvilket gør dem både effektive og samtidig sikre at lege med.

Ønsker du at kombinere manchetterne med et bondage reb, et hogtie eller andre fikseringsmuligheder, kan du let binde dem sammen med manchetterne via D-ringene der sidder fortil på manchetterne. De er også særdeles velegnede til at fiksere din partner under pirringsleg eller andre kinky aktiviteter.

Manchetterne fås i to størrelser, et sæt til at fiksere håndleddene og et sæt til at fiksere anklerne.

Specifikationer

  • Materiale: Vegansk læder og metal
  • Omkreds ankler: fra 23,5-33,5 i diameter
  • Rem med karabinhager medfølger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping