Bondagekrog uden kugle

DKK 299,00

– Det kolde stål opvarmes med kroppen

– Bestem selv hvordan krogen skal føles ved at opvarme eller afkøle den

– Kanterne er afrundede, så du får en god oplevelse.

– Må ikke bruges til at hænge vægt i, da muskulaturen kan ødelægges.

På lager

Varenummer (SKU): 568433 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Bondagekrog uden kugle er til dig, som eventuelt er nybegynder med bondage og hele “bondagekrogstanken”. Bliv stimuleret under sensuel reb-bondage som aldrig før.

Krogens størrelse og design gør, at den vil glide lige ind i din anus. Størrelsen er ikke for stor. Brug en god glidecreme med krogen og lad det glatte stål give dig sensuelle oplevelser.

Under reb-bondage kan du binde reb i krogens øje. På den måde kan du selv eller din partner komme til at føle sig godt “hængt op”. Vær dog opmærksom på ikke at lade et menneske hænge i sin kropsvægt i krogen, for det kan give indre skader.

Krogen er et must for reb entusiaster, som ønsker ekstra stimulering. Den kræver, at man kan være varsom. Kanterne er afrundede, hvilket giver en god oplevelse og ingen skader.

 

Specifikationer:

  • Materiale: Rustfri stål

Mål:

Indførbar længde: 9 cm

Total længde: 35 cm

Længde på hul til reb: 4,8 cm

Hulets diameter: 1,1 cm

Pleje:

Bondage krogen bør vaskes i intim sæbe og varmt vand efterfulgt af en god aftørring. Brug gerne sprit til at afspritte krogen. Du kan også desinficere denne i en damprenser, så du får alle bakterier dræbt effektivt.

Husk at bruge en god glidecreme med krogen.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.