0

LUBE Extreme afslappende glidecreme – Mister B

DKK 129,00DKK 199,00

  • Indeholder et afslappende stof (Laureth-9), som letter en smertefri penetrering
  • Kan bruges i forbindelse med for tidlig sædafgang
  • Kondomkompatibel, langtidsholdbar, olie- og fedtfri
Ryd

RYST GODT FØR BRUG FOR AT MAKSIMERE EFFEKT

På grund af populær efterspørgsel har Mister B taget vores foretrukne vandbaserede smøremiddel Mister B LUBE og tilføjet et afslappende stof, som letter en smertefri penetrering.

Ved at tilføje Laureth-9 (som er den kemiske ækvivalent til ekstrakt af nelliker) til LUBE-formlen, er Mister B LUBE Extreme blevet til en muskel-afslappende glidecreme.

Brugen af ​​Mister B LUBE Extreme vil på grund af dens afslappende og bedøvende egenskaber sikre, at især det første øjeblik af indledende penetration (f.eks. med stort legetøj) er lettere at håndtere og mindre intens.

Selvom Laureth-9 er desensibiliserende, er det ikke et skrapt bedøvelsesmiddel, hvilket er godt, fordi det stadig giver mulighed for nok følelse og fornemmelse, så du ved, hvad der foregår, og kan nyde den vidunderlige følelse af at blive fyldt.

På grund af dens egenskaber er Mister B LUBE Extreme også en vidunderlig glidecreme til alle formål, hvis du er tilbøjelig til for tidlig sædafgang eller simpelthen, hvis du gerne vil have sex i lang tid, fordi det også virker som forsinkende middel. Mister B LUBE Extreme er et vandbaseret smøremiddel i den medicinske kategori.

Kondomkompatibel, langtidsholdbar, olie- og fedtfri og selvfølgelig: silkeblød og langvarig. Den er ikke testet på dyr og indeholder ikke animalske biprodukter.

Sidst men ikke mindst: Dermatologisk testet som “fin”. Desensibiliseringsmidlet i Mister B LUBE Extreme må ikke blandes med andre glidecremer.

Specifikationer:

  • Indehold: 100 ml eller 250 ml
  • Afslappende med Laureth-9
  • Vandbaseret

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping