0

LUBE Thick vandbaseret glidecreme 100 ml – Mister B

DKK 79,00

  • Ekstra tyk glidecreme fra Mister B, der holder længere
  • Er ideel til dildo og butt plug leg, da den forbliver på legetøjet
  • Vandbaseret, smags- og lugtfri

På lager

Varenummer (SKU): 749723 Kategorier: , ,

Hvem kan ikke lide det tykt? Mister B LUBE Thick har alle kvaliteterne fra vores almindelige vandbaserede glidecreme, men er endnu tykkere. Den tykkere konsistens gør, at denne glidecreme holder længere uden at tørre ud. Den forbliver på din krop eller legetøj i lang tid uden at blive klistret. Tykkelsen gør den ideel til dildo- og buttplug-leg, fordi den forbliver på dit legetøj uden at glide af.

Som med de fleste vandbaserede glidecremer er denne meget nem at vaske af uden at efterlade pletter på dine lagner eller legetøj. Mister B LUBE Thick kommer i en flaske med flip-top låg, hvilket gør det meget nemt at åbne og lukke, selv med glatte fingre.

Lube Thick er ugiftigt og smagløst, hvilket gør den sikker til oral, anal eller vaginal leg. Som med de fleste vandbaserede glidecremer er denne glidecreme kondomkompatibel, fordi den er olie- og fedtfri. Vandbaserede smøremidler generelt er også de eneste glidecremer, der ikke påvirker eller forringer noget legetøj, især dem der er lavet af bløde silikonematerialer.

Specifikationer:

  • Flaske af 100 ml
  • Vandbaseret
  • Ingredienser: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENGLYCOL, TOCOPHERYL ACETAT, NATRIUMACRYLAT / NATRIUMACRYLOYLDIMETHYL TAURAT COPOLYMER, ISOHEXADECAN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBAT 80, PHENOXYTHYLEXYTHANOLIN,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping