0

LUBE Sensitive glidecreme 100 ml – Mister B

DKK 99,00

  • Vandbaseret glidecreme udviklet specielt til sensitiv hud
  • Ideel hvis du oplever du irritation eller kløe efter samlege eller oani
  • Tilsat aloe vera og E-vitamin, der både styrker og genopretter huden efter friktion

På lager

Varenummer (SKU): 918264 Kategorier: , ,

Oplever du også irritation ved brug af visse produkter på din hud? Så er du ikke alene. Derfor har Mister B udviklet denne vandbaserede glidecreme kaldt LUBE Sensitive. Med Sensitive kan du nyde de gode stunder uden frygt for kløende eller brændende fornemmelser. Glidecremen er tilsat aloe vera og E-vitamin, der både styrker og genopretter huden efter friktion fra samleje eller onani.

Denne glatte og delikate glidecreme er lavet af ingredienser, der er kendt for at nære huden, der fremmer hudens generelle sundhed. Mister B LUBE Sensitive kommer i en flaske med flip-top låg, hvilket gør det meget nemt at åbne og lukke, selv med glatte fingre.

Glidecremen er sikker til brug både oralt, analt eller vaginalt. Som med de fleste vandbaserede glidecremer, er denne glidecreme kompatibel med latex og kondom, fordi den er olie- og fedtfri. Vandbaserede smøremidler generelt er også de eneste glidecremer, der ikke påvirker eller forringer noget legetøj, især dem der er lavet af bløde silikonematerialer.

Specifikationer:

  • Indhold: 100 ml
  • Smags og lugtfri
  • Ingredienser: AQUA, GLYCERIN, PROPYLENGLYCOL, TOCOPHERYL ACETAT, NATRIUMACRYLAT / NATRIUMACRYLOYLDIMETHYL TAURAT COPOLYMER, ISOHEXADECAN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYSORBAT 80, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, Glycine Soja, Aloe Barbadensis, Tocopherol

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping