0

Prostatic Play Soujourn Tynd ribbet prostata stimulator

DKK 199,00

– Tynd, ribbet prostata stimulator til begynderen såvel som den øvede

– Sojourn er designet til at stimulere prostata og give dig endnu større orgasmer

– Det bløde ftalatfri medicinske silikone giver en god komfort under leg

På lager

Varenummer (SKU): 719619 Kategorier: , , , ,

Sojourn tynd ribbet prostata-stimulator fra Prostatic Play er det sikre valg for særligt begynder-manden indenfor prostata-orgasmer. Er du kvalitetsbevidst mand, der gerne vil have en god første oplevelse, så er Sojourn noget for dig.

Den tynde ribbede prostata-stimulator er ergonomisk designet i blød og fast medicinsk silikone. Det giver dig en pirrende oplevelse fri for hormonforstyrende stoffer, der kan give problemer senere i livet. Ribberne stimulerer ringmusklerne ekstra ved indførsel og giver det lille ekstra under onani, elskov eller en god gåtur op og ned af trapperne. Du vil ikke få nogle ups’ere, hvor Sojourn tynd ribbet prostata stimulator glider op i anus og ikke kan komme ud. Den brede stop-fod sikrer at du ikke skal have sved på panden af den grund.

Forskellen på denne prostata-stimulator og andre traditionelle varianter er klart de pirrende ribber. Her er der tænkt på den gode oplevelse helt fra indførslen i anus. Det kan være godt for begynderen, så det ikke blot kommer til at handle om at få prostata pluggen ført op i anus.

Sådan bruger du Sojourn tynd ribbet prostata-stimulator

Vælg en god, drøj og tyk glidecreme til formålet. Det er vigtigt denne må benyttes med medicinsk silikone. Vi anbefaler du vælger en tyk vandbaseret glidecreme eller getmaxxx, som er ekstra god til formålet. Tag dig god tid når Sojourn prostata-stimulator skal føres op igennem ringmusklerne. Det må ikke blive et kapløb, for så bliver det ikke en god oplevelse.

Påfør glidecreme på legetøjet og ringmusklen, så Sojourn fra Prostatic Play kan glide sikkert og problemfrit på plads. Træk vejret stille og roligt, mens hver ”perle” føres igennem ringmusklerne og på plads. Mærk godt efter og nyd pirringen – den er lige så meget en del af den gode oplevelse.

Når Sojourn er helt oppe i anus og stopfoden på plads ude foran yderste ringmuskel, kan du nyde elskov, onani eller hvad du ønsker. Når du skal have pluggen ud igen er det en god ide at presse, mens du hiver let i stopfoden. Vær ikke bange for, hvis der kommer lidt afføring med ud. Det er ganske normalt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping