0

Cobra pikbur med nøglelås – MIDI

DKK 1.595,00

  • MIDI er standard modellen i Cobra serien
  • Fremstillet af hærdet nylon i høj kvalitet med et lækkert nyt design
  • Leveres med fire forskellige størrelser ringe, så du selv kan vælge den der passer bedst

På lager

Varenummer (SKU): 493374 Kategorier: , , , ,

Cobra serien fra SM Play er et helt nyt design, der er lavet i specielt hærdet nylon. Hærdet nylon er et nyt materiale, når det kommer til pikbure. Materialet er ekstremt let og komfortabelt, hvilket gør det velegnet til langvarig brug.

Serien består af fem størrelser. MICRO, MINI, MIDI, MASS og den helt store MAXI. Til buret medfølger der fire ringe i størrelserne 42, 45, 48 og 52 mm i diameter, så du let kan finde den helt rigtige pasform.

Cobra serien er designet med et nyt låsesystem, der til forskel fra andre pikbure, sidder helt stabilt. Når pikburet er samlet og låsecylinderen er sat i, gør det at buret bliver på sin plads.

Buret og ringe er støbt i nylon og efterfølgende håndslebet så det hele føles blødt og lækkert. Skulle der være en lille kant der føles ukomfortabel, kan den nemt slibes væk med den medfølgende slibeblok.

Cobra MIDI er standard modellen i serien, der ligger i midten størrelsesmæssigt. Med sine 7,2 cm i indsætbar længde og en indre diameter på 3,7 cm er den velegnet til en mere kødfyldt slap pik med god længde. Et godt og sikkert fængsel for din pik.

Specifikationer:

  • Vægt: cirka 38 gram
  • Fremstillet af nylon og metal
  • 4 forskellige ringstørrelser medfølger
  • Slibeblok til pudsning af kanter medfølger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping