0

Chastity Egg – Pikbur i plastik

DKK 695,00

  • Specialdesignet pikbur der kan bæres, uden at ses under tøjet
  • Har en indre ring med små tænder, der “bider” ved opstemthed
  • Låsbart med det medfølgende nøglesæt
Ryd
Varenummer (SKU): 834394 Kategorier: , , , ,

Dette pikbur også kaldt Chastity Egg giver dig følelsen af at være tæt omsluttet og fanget, indtil din dominante eller partner beslutter at det er tid til at blive sat fri. Pikburet er designet med et hylster med takker der omslutter din penis. Det gør spændingen ved at bære buret endnu mere pirrende, da du skal undgå at blive opstemt imens du bærer buret, så de små tænder ikke bider sig ned i den følsomme hud.

Designet på pikburet ligner et æg- deraf navnet og er udviklet til at syne ad ingenting, hvilket gør Chastity Egg oplagt til leg ude i offentligheden, da det ikke er synligt under tøjet. Derfor kan du eller din underkastede have ægget på under indkøbsturen, på en date på restauranten, på arbejdet eller til middagen med vennerne. Det er kun fantastien og bærerens lydighed og tålmodighed der bestemmer.

Den klare plastik giver et godt udsyn til det indesluttede lem, hvilket mange både dominante og underkastede der tænder på det visuelle udtryk finder stimulerende. Materialet er også både holdbart og let at rengøre, hvilket gør pikburet velegnet til lang tids leg. I spidsen af ægget er der 5 huller, så bæreren kan komme af med urin og der er en smule ventilation i buret.

Chastity Egg fås i 3 forskellige størrelser, så du kan finde lige præcis det pikbur der passer til dit lem. De er låsbare med den integrerede lås og det er kun det medfølgende nøglesæt der kan låse det op.

Husk at rengøre ægget med varmt vand og sæbe og lade det luftørre helt inden du tager det i brug igen.

Specifikationer

  • Materiale: ftalatfri ABS plastik
  • Længde: str. S 8,5 cm – str. M 9 cm – str. L  10 cm
  • Bredde: str. S 6 cm – str. M 6,5 cm -str. L 7 cm
  • Diameter indre ring
  • Låsbare- nøgle medfølger

 

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping