0

Master Series Mamba penis extender sleeve

kr. 399,00

  • Giver din penis ekstra fylde og længde
  • Nubret indvendigt der stimulerer dig ved hvert stød, du giver din partner
  • Nemt at påsætte med en god klat glidecreme

På lager

Varenummer (SKU): 223754 Kategorier: , , , ,

Master Series Mamba penis extender sleeve er til dig, der ønsker en tykkere og længere pik til at tilfredstille din partner. Mamba har en ydre diameter på  5 cm og en indførbar længde på 16,5 cm. Når du bruger den, vil din partner få oplevelsen af ekstra meget længe og tykkelse, der tydeligt kan mærkes. Brug altid god tid på opvarming specielt hvis din partner ikke er vant til at få noget stort op.

Mamba sleeve nedsætter følsomheden en anelse, da du ikke er i direkte berøring med din partner. Til gengæld kompenserer sleevet med det nubrede indre, der stimulerer dig ved hvert enkelt stød du giver din partner.

Sådan bruger du dit Mamba penis sleeve

Når din penis er stiv smører du den godt ind i en god glidecreme. Derefter fører du sleevet ned over penis, så det kommer helt i bund. Remmen fører du rundt om nosserne, så penis sleevet holdes godt på plads og ikke skrider undervejs.

Mamba er fremstillet i TPR og har en total længde på 22 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping