Master Series Mamba penis extender sleeve

DKK 399,00

  • Giver dig ekstra fylde og længde
  • Nubret indvendigt til stimulans
  • Nemt at påsætte med glidecreme

På lager

Varenummer (SKU): 223754 Kategorier: , , , , ,
Beskrivelse

Master Series Mamba  penis extender sleeve er et Godt produkt til manden der gerne vil have en tykkere og længer pik til at tilfredstille sin partner. Mamba cock sheath har en yder diameter på  5 cm og en indførbar længde på 16,5 cm. Når du bruger den, vil din partner opleve noget større end normalt og du ville kunne tilfredstille på en helt ny måde. Brug altid god tid på opvarming specielt hvis din partner ikke er vant til at få noget stort op.

Mamba sleeve er også en frækt oplevelse for dig. Den nedsætter din følsomhed så du kan holde længere men også giver dig glæde med de små nubre der er inde i sleevet. Det gør at du kan give din partner en længere tilfredstillelse.

Sådan bruger du dit Mamba sleeve

Når din penis er stiv smører du denne godt ind i en god glidecreme.  Efter dette fører du sleevet ned over penis, så det kommer helt i bund. Remmen fører du bag nosserne, så penis sleevet holdes godt på plads og ikke skrider undervejs.

 

Mamba er lavet i TPR og har en total længde på 22 cm

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.