0

Master Series Mamba XL penis extender sleeve

DKK 499,00

  • Stort og kraftigt penishylster til dig, der ønsker en bredere og længere penis
  • Nubret inderside giver manden ekstra stimuli under brug
  • Giver en længere erektion ved at lade dig anderledes end normalt samleje
  • Lader dig få mere fylde ved ekstra diameter og ekstra længde

På lager

Varenummer (SKU): 637263 Kategorier: , , , ,

Master Series Mamba XL penis extender sleeve er et meget stort og kraftigt penishylster til dig, der ønsker en bredere og længere penis. Dette sorte pik-overtræk lader få en diameter på op til 6,2 cm og en indførbar længde på 17,8 cm. Din partner vil gispe, når han eller hun ser, at Mamba XL fra Master Series står på menuen sammen med hed elskov med dig. Brug god tid på at varme op med forspil og evt. massage, så din partner er helt afslappet. Særligt hvis du ikke har prøvet, at din partner ar kunnet tage noget på den størrelse før.

Penis extender sleeve Mamba XL er også frækt til dig, der gerne vil kunne udnytte din slave eller slavinde igen og igen. Da sleevet nedsætter din følsomhed, vil du ikke få orgasme så nemt. Heller ej selvom indersiden har små nubber, der skal give dig ekstra stimuli. På den måde kan du også tage hylstret med til gang-bang, i swingerklub, i dobbeltsengen, eller hvor din fantasi skulle give dig et prej om, var det rigtige sted. Husk blot at Master Series Mamba XL penis extender sleeve ikke kan regnes som et kondom og altså ikke garanterer sikker sex.

Kom godt i gang med Mamba XL

Når penis er stiv smøres denne godt ind i en god glidecreme som eks. Getmaxxx. Efter dette fører du sleevet ned over penis, så det kommer helt i bund. Remmen fører du bag nosserne, så penis sleevet holdes godt på plads og ikke skrider undervejs.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping