0

Master Series Sound træningssæt med 3 dele

DKK 349,00

– Fleksible, bløde sounds giver dig den bedste stimulering

– Sounden glider ned i urinrøret og masserer de følsomme nerveender

– Det kan kræve lidt ekstra tålmodighed at styre disse sounds, da de er fleksible.

På lager

Varenummer (SKU): 869518 Kategorier: , ,

pMaster Series sound træningssættet består af 3 dele. De fleksible urinrørssounds i forskellige størrelser giver dig den absolut bedste mulighed for at opnå en urinrørsorgasme. Start først med den mindste sound og træn dig op til at kunne tage den største. Disse sounds kan både bruges til mandens og kvindens urinrør, hvor flest følsomme nerveender på kroppen er. Alle sounds er 20,3 cm lange og i varierende tykkelse fra 0,48 cm til 0,8 cm.

Disse 3 bløde og behagelige sounds i sound træningssættet fra Master Series, er fremstillet i medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater. Du kan nemt og enkelt sterilisere dem, som det kræves, for at det er sikkert at eksperimentere med urinrørsstimulering. Fleksibiliteten i de tre sounds gør sættet til kræs for kenderen, der har erfaring med sounding og dilatorer. Det kan nemlig kræve ekstra tålmodighed, at få indført en fleksibel silikone-sound i urinrøret. De vil ikke glide med vægten på samme måde som en traditionel sound, men skal have lidt hjælp.

Sådan bruger du sound træningssættet i 3 dele

Det er vigtigt at du steriliserer dine sounds, når du åbner æsken. Dette gøres ved at lægge dem i en ren gryde og hælde kogende vand over dem i 21 minutter. Herefter skal du med handsker afspritte dine sounds. Ønsker du nu at lege med dem, skal du inden have fundet en ren tallerken, hvor du har dækket overfladen med køkkenrulle. Dette for at sikre, at sound’ene forbliver rene under legen.

Du skal bruge steril, vandbaseret glidecreme til legen og hvis du er lidt ekstra obs. på hygiejnen så håndsprit og engangshandsker. Find tingene samt en sprit serviet frem, så de ligger klar, når du skal bruge sound trænngssættet fra Master Series.

Påført handsker vasker eller afspritter du penishovedet eller kvindens skede. Sørg for at få gjort det omkring urinrørsåbningen, så eventuelle bakterier kan blive fjernet. Tag nu rene handsker på og påfør steril, vandbaseret glidecreme omkring urinrørsåbningen og på selve sounden. Bed din partner om at trække vejret stille og roligt, mens du indfører den valgte blå sound fra sound-træningssættet i urinrøret. Du skal skubbe lidt, men du må ikke mase. Urinrørets lukkemuskel på ikke beskadiges.

Skal du lege med en mand, kan det være sværere at få sounden på plads hvis penis er stiv. Når sounden er godt nede, kan du bevæge både den og penis frem og tilbage. Det er vigtigt din partner er afslappet og trækker vejret stille og roligt. Det anbefales maks at bruge sounds i omkring 20 minutter når man starter ud, da slimhinden i urinrøret skal vænne sig til det.

Når sounden skal ud, trækker din partner vejret stille og roligt og du hiver let så sounden glider stille og roligt ud. Den skal ikke tilbage på papiret, da papiret er rent til næste sound. Når du er helt færdig med praksis gentages sterilisationsprocessen og soundene opbevares i en ren, ubrugt frysepose, som kasseres hver gang du bruger dine sounds.

Din partner skal efter legen på toilettet og tømme blæren. Det kan svie let. Bliver det ved med at svie ved vandladning i flere dage, skal egen læge kontaktes. Vi tager ikke ansvaret for dit brug med sounds, vi rådgiver og vejleder blot i den mest optimale brug.

Materiale:

Medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater

Mål:

  • Længde på hver sound 20,3 cm
  • Diameter på mindste sound, ene ende 0,48 mm
  • Diameter på mindste sound, anden ende 0.58 mm
  • Diameter på mellemste sound, ene ende 0,69 mm
  • Diameter på mellemste sound, anden ende 0.81 mm
  • Diameter på største sound, ene ende 0.86 mm
  • Diameter på største sound, anden ende 0.97 mm


Pleje:

Brug altid steril vandbaseret glidecreme med sound-træningssættet. Efter brug steriliseres dine sounds ved at sænke dem i kogende varmt vand i 21 minutter og derefter afsprittes de. Det er vigtigt du har handsker på, når du afspritter dine sounds. Opbevar dem i en ren, ubrugt frysepose som kasseres hver gang du tager dine sounds i brug.<br><br>

Det er vigtigt med særlig høj hygiejne her, da urinrøret er indgang til blæren. Ved at holde hygiejnen høj undgås urinvejsinfektioner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping