Tunneleret buttplug

DKK 299,00

– Gennemsigtig anal-tunnel

– Udspiler anus uden at blokere det

– Perfekt til analsex, diaper-play, ydmygelse og lavementer

På lager

Varenummer (SKU): 738214 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Det eneste problem ved normale butt-plugs er at man ikke kan dyrke korporlig analsex mens det sidder i. Det problem er nu løst, med dette unikke tunnelerede plug! Plugget er formstøbt i gennemsigtig elastomer, der er smidigt, slidstærkt og allergivenligt.

Når plugget sidder i udspiler det anus, men uden at blokere det. For manden virker pluggets inderside som et blødt og velkommende onani-sleeve, endda med ribber der pirrer pikhovedet. Ved at bruge tunnel-plugget undgår I slid på endetarmsåbningen og kan fortsætte den anale leg i længere tid, især hvis I bruger en god hybrid-glidecreme.

At plugget er gennemsigtig gør det oplagt til frække klinik-lege, hvor patienten skal rektalundersøges grundigt. Tunnellen går hele vejen gennem plugget, og er derfor også glimrende at bruge til diaper-play – for det er umuligt at lukke ringmusklen mens plugget sidder i. Udskylninger bliver også nemmere af plugget. Alt i alt er der få anale aktiviteter der ikke vinder ved tilføjelsen af dette fantastiske plug!

Specifikationer:

  • Indførbar længde: 8,8 cm
  • Udvendig diameter: 6,3 cm
  • Indvendig diameter: 3,8 cm

Yderligere information

Vægt0.2 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.