0

Tunneleret buttplug

DKK 299,00

– Gennemsigtig anal-tunnel

– Udspiler anus uden at blokere det

– Perfekt til analsex, diaper-play, ydmygelse og lavementer

På lager

Varenummer (SKU): 738214 Kategorier: , ,

Det eneste problem ved normale butt-plugs er at man ikke kan dyrke korporlig analsex mens det sidder i. Det problem er nu løst, med dette unikke tunnelerede plug! Plugget er formstøbt i gennemsigtig elastomer, der er smidigt, slidstærkt og allergivenligt.

Når plugget sidder i udspiler det anus, men uden at blokere det. For manden virker pluggets inderside som et blødt og velkommende onani-sleeve, endda med ribber der pirrer pikhovedet. Ved at bruge tunnel-plugget undgår I slid på endetarmsåbningen og kan fortsætte den anale leg i længere tid, især hvis I bruger en god hybrid-glidecreme.

At plugget er gennemsigtig gør det oplagt til frække klinik-lege, hvor patienten skal rektalundersøges grundigt. Tunnellen går hele vejen gennem plugget, og er derfor også glimrende at bruge til diaper-play – for det er umuligt at lukke ringmusklen mens plugget sidder i. Udskylninger bliver også nemmere af plugget. Alt i alt er der få anale aktiviteter der ikke vinder ved tilføjelsen af dette fantastiske plug!

Specifikationer:

  • Indførbar længde: 8,8 cm
  • Udvendig diameter: 6,3 cm
  • Indvendig diameter: 3,8 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping