0

Master Series Scout genopladelig prostata vibrator

DKK 599,00

– Ergonomisk designet prostata vibrator
– Går op og masserer din prostata
– Genopladelig via USB stik der medfølger

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 481729 Kategorier: , , ,

Master Series Scout er en genopladelig prostata vibrator til dig, der gerne vil have maksimal nydelse. Den ergonomisk designede prostata vibrator går op og masserer din prostata mens du onanerer eller elsker med din partner. Den silkebløde, faste overflade gør det let for Scout prostata vibrator at glide op og ramme din prostata så du får den største nydelse. 

Den indførbare længde på 8,9 cm og diameteren op til 2,5 cm gør Scout til en mindre prostata stimulator. Det gør bestemt ikke prostata vibratoren til et dårligt køb, da dens design gør den til et meget kraftigt stykke legetøj. Du får 7 vibrationsmuligheder, du kan eksperimentere med og en genopladelig Scout prostata vibrator fra Master Series Prostatic Play.

Brug en god glidecreme som eks. Getmaxxx med Scout, så får du den bedste oplevelse. Slap af, når du fører Scout op i anus. Særligt hvis du er ny mand og ønsker at eksperimentere med anal sex og prostata stimuli. Tålmodighed er vigtig, for at det skal blive en god og fræk oplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping