0

Dildo gag med hul

DKK 349,00

  • Fræk dildo gag med to ender; En til at komme i munden på den underkastede og en som den underkastede kan bruge til at tilfredstille med
  • Silkeblød overflade med pirrende markeringer ned ad skaftet og et hul til luft og kropsvæsker i midten
  • Justerbar og låsbar rem (lås og nøgler købes separat)

Kun 1 tilbage på lager

Til dette produkt anbefaler vi

Varenummer (SKU): 988496 Kategorier: , , ,

Denne flotte gag ball med udadvendt  dildo tænder blusset under leg med ydmygelse og underkastelse, da slaven får en silikonepenis i munden, så de ikke kan tale og bruge munden. Størrelsen på mundstykket gør også, at vejrtrækningen igennem munden bliver påvirket, så den dominante virkelig har kontrollen.

Dildoen vender begge veje, så der udover den del der kommer ind i munden på den underkastede, er en længere del der vender udad, så den kan bruges til at tilfredsstille den dominante enten analt eller vaginalt. Hullet i midten af dildoen giver mulighed for at luft og kropsvæsker kan komme både ind og ud og giver flere brugsmuligheder, hvor kun fantasien sætter grænser.

Penis gag ballen er fremstillet i smags- og lugtfri medicinsk silikone og kan låses fast med en lille hængelås i spændet. Gag Ball’en fastspændes ved hjælp af remmen i blød silikone og kan let justeres, så den passer til de fleste hovedstørrelser.

HUSK: Sikkerhed og tillid skal være til stede, når man praktiserer BDSM. Hold øje med kropssproget og øjenkontakten og tjek vejrtrækning under brug. Før brug skal I blive enige om et stop-ord/signal så I er sikre på at legen er sikker igennem hele seancen.

Specifikationer

  • Materiale: medicinsk silikone og metal
  • 32-41 cm i diameter
  • Længde dildo: 15 cm
  • Bredde dildo: 3,2 cm
  • Låsbar (hængelås og nøgle købes seperat)
  • Let at rengøre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping