0

Låsbart ball-gag med dildo ring

DKK 499,00

– Låsbart gag

– Kan udstyres med dildo eller andet legetøj

– Frækt kugleformet mundplug medfølger

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 769352 Kategorier: , , , ,

Hvis slaven virkelig skal sættes på plads, er det nødvendigt med et gag. Gag’et består af en simpel nakkerem og en mundplade, men det betyder ikke, at den mangler anvendelsesmuligheder. Nakkeselen er forsynet med et øje, der passer til en hængelås (sælges separat), og så er der simpelthen ingen måde at få den af på uden en nøgle.

Mundpladen har en ring, der i sig selv kan bruges til at holde slavens mund åben med. Udover ringen leveres gag’et med et kugleformet mundplug, der fylder den underdaniges mund ud. Kuglen har huller, og alle der har leget med ball-gags ved, hvad det betyder: Savlerefleksen bliver på underfuldeste vis ekstra stimuleret. Kuglen er dog kun én ting ud af et væld af legetøj der kan sættes i ringen.

Hvis ringen ikke passer i størrelsen til det legetøj (eller den kropsdel) du ønsker at stikke igennem den, kan du købe ringe i flere størrelser.

Specifikationer

  • Ringens diameter: 5 cm
  • Kugleformet mundplug medfølger

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping