0

Penis gag med rød rem

DKK 199,00

  • Låsbart penis gag med justerbar rem i flotte detaljer
  • God størrelse penisgag af lugt- og smagsfri medicinsk silikone
  • Anbefales til øvede og garvede brugere

På lager

Varenummer (SKU): 654838 Kategorier: , , ,

Denne flotte gag ball tænder blusset under leg med ydmygelse og underkastelse, da slaven får en silikonepenis i munden, så de ikke kan tale og bruge munden. Størrelsen gør også, at vejrtrækningen igennem munden bliver påvirket, så den dominante virkelig har kontrollen.

Penis gag ballen er fremstillet i smags- og lugtfri medicinsk silikone og kan låses fast med en lille hængelås i spændet. Gag Ball’en fastspændes ved hjælp af remmen i vegansk læder og kan let justeres, så den passer til de fleste hovedstørrelser.

HUSK: Sikkerhed og tillid skal være til stede, når man praktiserer BDSM. Hold øje med kropssproget og øjenkontakten og tjek vejrtrækning under brug. Før brug skal I blive enige om et stop-ord/signal så I er sikre på at legen er sikker igennem hele seancen.

Specifikationer

  • Materiale: Medicinsk silikone og vegansk læder
  • Omkreds: 38,5 – 57,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping