Penis gag med rød rem

DKK 199,00

  • Låsbart penis gag med justerbar rem i flotte detaljer
  • God størrelse penisgag af lugt- og smagsfri medicinsk silikone
  • Anbefales til øvede og garvede brugere

På lager

Varenummer (SKU): 654838 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Denne flotte gag ball tænder blusset under leg med ydmygelse og underkastelse, da slaven får en silikonepenis i munden, så de ikke kan tale og bruge munden. Størrelsen gør også, at vejrtrækningen igennem munden bliver påvirket, så den dominante virkelig har kontrollen.

Penis gag ballen er fremstillet i smags- og lugtfri medicinsk silikone og kan låses fast med en lille hængelås i spændet. Gag Ball’en fastspændes ved hjælp af remmen i vegansk læder og kan let justeres, så den passer til de fleste hovedstørrelser.

HUSK: Sikkerhed og tillid skal være til stede, når man praktiserer BDSM. Hold øje med kropssproget og øjenkontakten og tjek vejrtrækning under brug. Før brug skal I blive enige om et stop-ord/signal så I er sikre på at legen er sikker igennem hele seancen.

Specifikationer

  • Materiale: Medicinsk silikone og vegansk læder
  • Omkreds: 38,5 – 57,5 cm
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.