Seneste indlæg
Kategorier
Smerte under BDSM

Tør du? Smertens sødme og udtryk – smerte på den fede måde

Guides

Vær helt ærlig – tør du træde ind i et rum, hvor smerten på din krop fører dig længere og længere ind i dig selv – til en verden, hvor du føler du svæver, til en verden, hvor du føler du er i din egen, lille trygge bobbel – og til en verden, hvor du, når du vågner op igen, føler du har fået så meget nærvær og tryghed, så meget begær og at du samtidig også føler, at du har været en hel rejse igennem?

Smerte er, når vi skærer os i fingeren – eller når vi slår os på en sten. Smerte kan mærkes dybt indeni, ikke kun på huden, men det er som om at smerten for et minut stopper livets hastige skridt, for at skifte vores fokus fra dagligdagen og til vores krops signaler. Det er en type smerte – tør du læse med om den anden side af smerten – smertens sødme?.. Smertens verden er så forunderlig, så bred og aldrig helt til at gennemskue. Følelsen kan være ”ufed” eller den kan være ”aaah” – måske også midt imellem – på den måde, at den egentlig ikke gør en noget. Måske lægger vi ikke mærke til den i perioder i dagligdagen – men under en seance, kan smerten bære en helt fantastisk skøn sindstilstand, som ender i sit helt eget rum – nemlig sub space. Rummet, hvor tiden går i stå, hvor det føles som om man svæver helt i sin egen person og hvor alting bare er rart. Det kan lyde meget surrealistisk, meget mærkeligt og forunderligt – men fakta er, at det forunderlige rum eksisterer for nogle af os, der praktiserer BDSM. Det kan være noget af det dybeste at opnå – en endorfin rus så dyb og skøn.

Det er en fantastisk tillidserklæring at få lov til, at bære et menneske derud, hvor smerten bærer sindet i sub space. Smerten bygges op igennem tid, man varmer først op med noget blødt og så fortsætter man ellers med alskins slagredskaber, klemmer mm. Man bygger seancen op. Det er frygtelig vigtigt, at vi har tryk på at bygge op – for en seance, hvor smerten skal bære, skal helst bygges op. Kroppen kan igennem længere tids smerte tåle mere, og går du i gang med det vildeste, voldsommeste slagredskab med det samme – ja så risikerer du altså bare at få en M’er, tøs, sub, der hopper rundt på tæer og skriger av på den ”ufede” måde. Med tillid kommer ansvar, ansvar for at man bygger en seance op, der er fed for jer begge. Husk det – BDSM, sex, erotisk leg, eksperimenterende sex – og alt det rare, vi som mennesker kan lave sammen – det skal være fedt for alle parter. Her er der ikke plads til egoisme – for har du en partner med i legen, ja så har både du – men også din partner et ansvar. It goes both ways…

Smertens udtryk kan pirre, det kan forføre – men det kan også lade os være i kontakt med vores krop, når vi falder ind i seancens dyb. Hvad end du er til let smerte, hård smerte eller midt imellem, så vil du højest sandsynligt kunne opleve subspace. Hvis du tør stole på din dominerende, tør give dig hen til dominansen og måske også smerten. Men også til dig selv. Man koncentrerer sig rigtig meget når smerten falder, kroppen pumper med 240 kilometer i timen og man kan efter en seance føle sig helt udmattet, træt og uoplagt – selvom man ikke oplevede en orgasme. Det er fordi vi starter alle kroppens sanser op, så de er følsomme og opmærksomme på, hvad der sker. Vi suger til os, vi nyder, vi samler nye indtryk – men vi samler også tillid, nærvær og tryghed. Du vil kunne opleve det, at du bagefter vågner efter subspace og tænker – hvor følte jeg mig egentlig tryg – fordi du kunne føle, at din dominerende var der.

Floggerella er bløde floggere til leg med smerteDet slebne manila spanskrør er til dig, der vil eksperimentere med skarpere smerte

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skal du bygge en god seance op, indeholdende smerte, så stil dig selv spørgsmålene – Hvor meget smerte plejer min partner at kunne holde til normalt? Hvad får han eller hun ud af smerten – og kan vi gøre det på en anden måde, så der bliver endnu federe smerte?
Start altid ud med et blødt slagredskab – en flogger til start. Et slagredskab, du føler, du vægtmæssigt i forhold til snerternes længde har styr på. Der er ikke noget værre, end at starte en seance op og få et svirp af snerterne i mellem ballerne, lige ned i sprækken – et svirp der sviger på den ufede måde. Fortsæt evt. med en lidt tykkere flogger. Du kan på balderne mærke, hvornår du synes, varmen er god nok. Husk også at fokusere på andre dele af kroppen, som du ellers ville gøre under din seance. Alt efter hvor populært spanskrøret er i jeres forhold, kan du gå videre med det. Jeg ved rigtig mange elsker at hade spanskrøret for dets sviende, meget rene smæk. Fortsæt som du føler det er bedst, byg op og mærker du, det bliver for meget – så mærk lige efter en ekstra gang – er jeg ved at få min partner ud over kanten til sub space nu – ja så er det måske en god ide at fortsætte lidt endnu?

Leg altid sikkert og med begges lyst i centrum… – og husk at humor i legen er sundt!

 

Hvordan påvirker smerten dig – hvordan bruger I den i jeres seancer?

 Læs også….

Hit med en god spanking…

 

6 svar til “Tør du? Smertens sødme og udtryk – smerte på den fede måde”

 1. Brian siger:

  Har gentagne gange nydt smerten fra min hustru… Det er helt rigtigt, at det skal bygges op og man skal tirres…helst gennem en hel aften, eller en hel dag…
  Vores leg endte med kanyler gennem diverse intime steder.. Smertefuldt, men alligevel frækt og rart !!… Ekstremt vil nogen sige, men jeg nød hvert sekundt !!!!!!….. 😉

 2. Nils siger:

  Det bedste rum (space) jeg har været i er helt sikkert Sub Space 🙂

  Jeg er jo rimelig hardcore M'er og har prøvet at nå Sub Space både på den meget langsomme måde, med meget stile og rolig opbygning af smerten men også også på den noget mere 'brutale' måde, med 25 skarpe slag på indersiden af lårerne med et spanskrør. Hold da helt fest, hvor 'brutale' metode fik mig op at svæve på måde som jeg næsten ikke troede var muligt. Jeg blev for en kort stund meget svag og vidste knap nok hvor jeg var. Og bagefter da jeg blev kold, var det så dejligt at min S var der til at tage hånd om mig, og putte mig i hendes varme dyner.

  En oplevelse der helt sikkert kan anbefales, hvis man tør 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.