Seneste indlæg
Kategorier

Submissiv eller underdanig – hvad betyder det?

Seksualitet - hvad er det for noget?

Smerte behøver ikke altid at være centralt i BDSM

Bogstavet D som står for disciplin er et udtryk for erotisk dominans uden central brug af smerte. Men hvad er så det centrale? Og kan man ikke lære noget af de submissive – det at underkaste sig og egentlig vise sin nydelse og sin kærlighed til sin partner, uden at man altid skal have smækkene på sidekanten? Lyt med og lad mig fortælle kort om, hvad det at være submissiv egentlig er.

Underdanig, også kaldt submissiv

Jeg vil faktisk hellere bruge betegnelsen submissiv end underdanig, da jeg synes underdanig lyder så gammeldags. Sex behøver slet ikke være så firkantet og gammeldags. Lad os forny os, og underkaste vores partner – vise vores sande kærlighed bare engang imellem, uden at forvente at vi får noget igen.

Det er skønt at have kærlighed i sit liv. Det er også skønt med sex. Sex og kærlighed følges ikke altid sammen, men er man forelsket er de to et godt par. Husk, hvis du har spørgsmål eller ideer til emner jeg skal tage op, så kommenter blogindlægget, eller send mig en email til info@uniqueplay.dk. Det er fuldstændig anonymt og jeg er dig meget taknemmelig, hvis du vil dele det med mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.