0
Seneste indlæg
Kategorier
Disse fejl begår mange ofte, når de eksterimenterer med SM derhjemme i soveværelset. Her ser du et bur.

BDSM på hjemmebane – De 3 største SM brølere ved hjemme eksperimenter

Fra den virkelige verden

Jeg flyttede for et par måneder siden ind i slottet. Måske cliche – men det kalder jeg nu engang min lækre lejlighed. Da slog det mig, at jeg faktisk manglede noget. Den her lækre lejlighed manglede at rumme en del af mig. Min seksualitet!

Nu stod jeg gu’hjælpemig i endnu en situation, hvor min seksualitet blev omdrejningspunktet for mange tanker.

I min klumme for nogle uger siden, krøb jeg til korset og indrømmede, at jeg faktisk glemte min seksualitet. Jeg undertrykte den – og det gav mig en masse frustrationer og ubehagelige oplevelser.
Dengang lovede jeg mig selv at det skulle være slut. For good. At glemme den del af mig selv.

Når mine tanker falder på BDSM, falder de også på fiksering (når vi binder og pacificerer hinanden). Fiksering er en af de kraftigste redskaber, vi kan have i SM. Det kan få vores partner til at slippe kontrollen og turde give slip.
Det er et redskab – et hjælpemiddel til dominansen.

Jeg glemte at se mit hjem som en legeplads…

… derfor vil jeg lige dele nogle af de 3 største brølere, vi begår, når vi skal lege med SM derhjemme
– Du ser dit hjem som dit hjem – og ikke som en, stor, rummelig legeplads. Dit hjem er det sted, du føler dig allermest tryg i verden. Du vil kunne føle dig endnu mere afslappet og rolig her – end f.eks. i en klub
– Du tænker straks – ”Ungerne må ikke påvirkes af min seksualitet”… Hjemmeboende børn behøver ikke vide, hvad du har gemt i en kasse under sengen.
– Du tænker at lege redskaber som f.eks. kroge i loftet, et stål sengegærde med mere skriger af sex – Og nej, det vil jeg ikke sige. Krogen i loftet kan være til hængekøje eller ungernes gynge.

Forvandl dit hjem fra dagligdag til legeplads…

En god base for fiksering kan ganske nemt laves ved, at du tager ca. 10 – 15 meter bomuldsreb med kerne.
Start under madrassen, hvis din seng er uden ben, og kør rebet lodret op over madrassen og ned igen.
Bind derefter en god knude – før rebet lodret under madrassen, bind en knude på rebet, før rebet over madrassen og ned igen – og bind ovenpå den allerede eksisterende knude.

Der fik du lige mit helt eget trick, fra min tid på 16 m2 stort kollegieværelse – Uden meget plads til møbler – og med et behov for diskretion


 Læs også….

Min Hemmelighed – Jeg glemte min seksualitet og blev irritabel


Har du sengeben – ja så kan det gøres meget nemmere.
Tag 4 x 2,5 meter reb, buk det på midten.
Kør den ene ende rundt om stolpen på hvert sengeben og bind en knude, så hvert sengeben er bundet ind.
Før da den store løkke op over senge benet op på madrassen.
Vupti – du har et sted at fæstne dine karabinhager til manchetter med mere. Sværere behøver det altså ikke at være .

Husk at hjemmet er din hjemmebane – der kan blive en fantastisk legeplads – hvis du altså tør tænke kreativt. Og det er jeg helt sikker på du tør!

Er du som jeg til elegante løsninger, der kræser for øjet.. Så se lige her hvad jeg har fundet. Jeg er så begejstret for de her ting. Så smukke, skinnende – og helt specielle…

Mobil gabestok, du kan tage med på farten
Mobil gabestok – i en passende størrelse til hænder og hoved. Diskret, elegant – og en fryd for øjet når den kommer på din slave eller slavinde.

Kraftige håndjern på spredestang holder slaven fikseretEn flot, elegant spredestang med håndjern. 3 2 1 – og hænderne er solidt låst fast. Så er der adgang til lige det, man ønsker..

Og så kan de jo let glide ind under dobbeltsengen – eventuelt i en bedroller fra eks. Ikea. Så er fokus på legen flyttet fra nysgerrige blikke.

Så let er det, at indrette dit hjem kreativt. Find mod til at udnytte dit hjem som en stor, erotisk legeplads. Den kan rumme hele din seksualitet, hvis bare du giver den lov.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Har du tips til, hvordan man nemt og enkelt kan gøre sit hjem til en tryg, erotisk legeplads?
Så del dem gerne herunder. Lad andre få inspiration og viden fra dig..

3 svar til “BDSM på hjemmebane – De 3 største SM brølere ved hjemme eksperimenter”

 1. Christian54 siger:

  Jeg har et hundebur stående på gulvet i soveværelset, hvor der er et tæppe over så det ligner et sengebord.

  Når jeg har en ven på besøg der er fræk og frisk, så tvinger jeg ham til at ligge sig på maven på gulvet og så binder jeg hans ankler og håndled sammen, mens han ligger hjælpeløs på maven.

  Efter det kommer jeg en sort sæk over hans hoved, med halsbånd om halsen og befaler ham at krabbe sig frem på gulvet, mens jeg trækker ham i rebet i hans halsbånd ind i buret, som jeg så lukker og låser.

  Så ringer jeg til en god sex ven, og får ham til at komme og give mig et godt knald i sengen, mens vi bur ven ligger hjælpeløs i buret og kan nyde lyden fra vores sex-tur.

  Han får lov til at ligge i buret natten over – med tæppet hen over buret så min sex ven ikke ser hvem der er fange i buret – og bur fangen kan ikke se hvem det er der hygger sig sammen med mig.

  Om morgenen siger jeg farvel til min sex ven og tager så tæppet væk fra buret, alt imens jeg ligger mig nøgen på sengen og leger med mig selv alt imens bur slaven ligger og ser på godt bundet i buret.

  Efter nogen tid kommer han fri af buret, og vi sætter og ned og får en bid mad sammen om hvordan han nød at bo i mit bur der som han havde troet var et natbord.

 2. piah86 siger:

  Jeg har en gammel dragkiste stående som jeg købte på et loppemarked, i enden af den har jeg sagt en stålbøjle fast og i fodenden er 2 bøjler sat fast og i hver side af dragkisten er sat 1 bøjle til håndled. Jeg ligger så min ven ned i dragkisten og spænder hans hals fast i den ene bøjle i enden af kisten og anklerne spændes fast i den anden ende og til sidst spændes hans håndled fast i hver side af dragkisten, så han ikke kan høre sig det mindste.
  For at undgå larm presses et reb dybt ned i halsen på ham, og til sidst lukkes låget på kistren til og så får han lov at ligge fanget fastspænd i den gamle dragkiste.
  Han ved ikke hvornår han kommer ud af kisten, og da han ligger helt i mørke mister han hurtigt tidsfornemmelsen, og nogle gange har jeg så nogle venner på besøg hvor vi fester sammen mens min ven hygger sig fanget i den gamle dejlige kiste.
  Kisten er tæt så skal han pisse eller skide er den udmærket som lokum, så han kan ligge og nyde stanken af hans egen pis ag lort i kisten.

 3. Just siger:

  Jeg har pakket min kæreste ned i en flyttekasse, hvor hun ligger med håndled og ankler bundet sammen og med ble og gummibukser på samt en oppustelig gag i munden så der ikke kommer lyd fra flyttekassen når hun ligger deri og sover.
  Kassen er foret med skumgummi i siderne og bunde samt i toppen, så der kommer ikke lyd ud derfra selv om hun måske grynter lidt eller vender sig i kassen.
  Nogle gange ligger jeg en dug over kassen og lader den stå på gulvet som et bord når jeg har gæster, og så kan min kæreste ligge i flyttekassen og hygge sig mens vi har fred for hende og gæsterne ved ikke de har været her mens hun var hjemme og blev holdt fanget i sofabordet der var en flyttekasse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping