0
Seneste indlæg
Kategorier
Mand, der tænder på at blive domineret

Min kæreste ved ikke jeg tænder på SM – Hvordan får vi gang i dominans?

Brevkassen

Hej Michelle

Jeg vil gerne spørge dig om et godt råd.

Jeg er kæreste med en ret sød fyr som jeg elsker meget højt. Han ved ikke, jeg tænder på SM. Jeg kunne godt tænke mig, at han ville være med på at dyrke noget SM og bondage. Men jeg ved ikke, hvordan jeg skal få sagt det til ham. Jeg tænder især på ydmygelse, hårde slag med et spanskrør eller en livrem i min bare ende og at han skal dominere mig rigtig meget. Jeg kan godt lide den gode smerte, varmen ved det og jeg drømmer om at han bagefter skal holde om mig indtil smerten klinger af og afløses af tryghed, nærhed og fuldstændig ro i kroppen. Er det helt unaturligt? Jeg har da jeg var i tyverne – det er længe siden – haft kontakt med en ældre mand, der gav mig det jeg ville have, men desværre mistede vi kontakten, da jeg var færdig med at studere. Nu begynder jeg at drømme om det samme igen. Jeg er vist udpræget masochist og kan godt lide, at min fyr bestemmer over mig. Hvad vil du råde mig til?

Vh

M.

 

Lær BDSM online i BDSM skolen – Slut med pinlige oplevelser eller eksperimenter, der skiller jer ad

 

Hej M.

Jeg er glad for du har skrevet til mig. Nu vil jeg forsøge, at hjælpe dig lidt videre.

Jeg oplever ofte at man, som du, er nervøs ved at introducere sin kæreste til den seksualitet, man nu engang har. Specielt fordi BDSM kan virke voldsomt på nogle. Du skal huske på, at din masochistiske og underkastede side, altid vil være en del af dig. Den vil udvikle sig og måske vil de lyster, du har inden for denne kategori, ændres med tiden. Den blomstrer – men det er meningen, den skal kunne blomstre mellem dig og din fyr. Jeg vil råde dig til, at få snakket med ham om det, så snart du føler, du har mod på det. Du elsker ham, det kan jeg virkelig læse ud af det du skriver, men du har også behov for at få din masochistiske seksualitet tilfredsstillet. Det du måske oplever lige nu, er at din masochisme blusser mere og mere op, fordi du forsøger at gemme den for din kæreste. Jeg er af den overbevisning, at man i et parforhold skal kunne leve i overensstemmelse med sig selv. Og hvis han elsker dig, vil han helt sikkert også gerne opfylde og tilfredsstille dig. Det kan være det tager tid for ham at fordøje, at du oplever ømhed og nærhed i din seksualitet på en anden måde, end han gør.

Husk på én ting: Hvis ikke han ved, hvad du gerne vil – hvordan skal han så kunne deltage i det?

Du har muligvis svært ved at snakke med ham om, at du gerne vil domineres af ham, fordi du er bange for at han vil forlade dig. Det er vigtigt, at du er ærlig over for ham. Et parforhold skal bygge på ærlighed, kærlighed og respekt. Du kan måske skrive et brev til ham, eller sætte dig foran et webcam og fortælle ham, at du drømmer om, at han vil dominere dig. At du tænder på, at han tager styringen og at han bestemmer. Fortæl ham at du elsker ham, at du har haft svært ved at fortælle ham det, fordi du er bange for at miste ham. Vær ærlig og kærlig. Dyk ned i nogle af de ting, du gerne vil udforske med ham som dominant. Han skal kunne mærke, at du gerne vil opleve det med ham .

Når du har fået snakken i gang, er det vigtigt at der er plads til, at I begge kan udtrykke jeres følelser. Bliv ikke ked af det, hvis han først er skeptisk. Dominans-verdenen er måske helt ukendt for ham. Det kan være han er opdraget med, at man ikke må slå andre – det er vi jo næsten alle sammen. Brug tid på at fortælle ham, at smæk ikke er vold men kærlighed jer to imellem. Du er også velkommen til, at sende ham ind på SM-bloggen eller I kan sammen bestille en SM rådgivningssession, hvor vi taler tingene igennem. Du skal nok lægge vægt på det blødere i legen, og så langsomt lade ham udvikle sig. På den måde, kan hans psyke følge med og han skaber det bedste fundament for et godt dominant mindset.

Kontrasten mellem det hårde og det bløde, altså når slagene regner, til man efter legen er ovre bliver holdt om, viser at BDSM kræver kærlighed og omsorg. Du ønsker hans omsorg, men også hans dominans. Du ønsker kontrasterne skal være en del af jeres fælles sexliv. Du er ikke unaturlig, fordi du tænder på smæk. Det er der mange der gør. En britisk undersøgelse blandt seksuelt aktive voksne viser, at 40% af de adspurgte, havde eksperimenteret med en eller anden form for BDSM. Så du er bestemt ikke alene – heller ikke selvom du gerne vil tage del i den hårdere leg. Så længe du husker at passe på dig selv og sige fra, hvis noget går over dine grænser. Husk at beskytte dig selv, og kende dit eget værd.

Du skriver, at du desværre har mistet kontakten med denne ældre fyr. Jeg håber ikke, du har mistet modet til at få din seksualitet til at blomstre med din kæreste. Hvis ikke forsøget med at snakke med ham virker, kan du ende i en situation, hvor du må vælge. Kærlighed eller seksualitet? Den kan være rigtig svær. Du må mærke efter. På den ene side elsker du din fyr – men du kan heller ikke leve uden din masochistiske seksualitet.  Giv dig selv tiden til at mærke efter – men giv ham en mulighed for at være din kæreste og en del af din seksualitet også, før du beslutter dig. Det kan også være, I er nødt til at åbne forholdet op. Det er worst case scenario, men du kan sikkert ikke leve med at undertrykke din seksualitet. Det kan være ret ubehageligt og pinefuldt.

Jeg håber du får ham med på at lege med dominans og at I får nogle gode oplevelser sammen.

 

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

 

Fik du læst…?

BDSM Guide: BDSM for begyndere – Kom godt igang

 

 

Hvordan har du selv fortalt din kæreste, at du er til SM? Sidder du med nogle udfordringer?

 

Del dem gerne med andre. Benyt kommentarsporet herunder – du må gerne være anonym.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping