Seneste indlæg
Kategorier
Kvinder vil domineres - eller vil de og hvorfor?

Kvinder vil domineres – Tips og tricks til at dominere kvinder

Tips og Tricks

Både kvinder og mænd kan vælge at underkaste sig en dominant. Selve underkastelsen og det at dominere er altså ikke kønsspecifik. Kvinder og mænd er dog ikke ens. Få Michelles tre tips til dominans af kvinder.

Kvinder vil domineres. Det understreger en undersøgelse fra Universete de Montreal i Canada, som i 2014 lavede et studie med mere end 1500 deltagere. Studiet skulle kortlægge de seksuelle fantasier, deres emner og hyppigheden hos respondenterne, for at finde en fællesnævner. Der deltog både mænd og kvinder, men særligt på kvindesiden kunne forskerne se en tendens. Op til 60 % af kvinderne fantaserede nemlig om at blive bundet, domineret og tvunget til at underkaste sig deres partner.

At kvinder vil domineres er måske ikke så mærkeligt. I fortiden var det manden der var den styrende og bestemmende og kvinden gik trygt hjemme og passede husholdning samt børn. Sådan er det ikke i dag, hvor kvinder må tage del i ansvaret, når det gælder at tjene penge til familiens livsførelse. I gamle dage kunne kvinden få lov til at føle sig lille og sårbar, for manden gik på arbejde. I dag er det slut, i hvert fald når det gælder hverdagen udenfor dobbeltsengen.

Underkastelsen kan både give mulighed for at fralægge sig ansvaret for en stund og nyde samværet med ens partner. Det er også muligt for kvinden at føle sig sårbar og ”lille”, fordi partneren tager styringen med hendes skæbne. Det er ikke at kue hende, hvis du dominerer en kvinde der gerne vil domineres. Det er at begive dig ud på en rejse, som kan være spændende, lærerig og udviklende for jeres relation. Måske gemmer din kvinde en indre submissiv eller underkastet?

Forskellige typer kvinder der vil domineres

Ligesom med kønnene er der også store forskelle på de roller, en kvindelig underkastet kan betegne sig som. De forskellige underkastelsesbetegnelser rummer ofte visse ligheder i karaktertræk. Det er dog vigtigt at du husker, at din kvinde må betegne sin underkastede side ligesom hun ønsker. Der er intet rigtigt eller forkert – blot sammenfald i karaktertræk.

Den submissive kvinder ordner de huslige pligter hos Herren

Den submissive kvinde

At være submissiv kvinde er at stræbe efter servicering og den dybeste psykiske underkastelse til din nydelse. En submissiv tænder i høj grad på det psykiske og måske er det en livsstil mere end en seksualitet for din kvinde. Du kan se den submissive som en tjenestepige som blot er din partner. Et klassisk rollespil der passer godt ind her er stuepige, sekretær mm.

Masokistisk kvinde er buret inde som en del af straffen

Den masokistiske kvinde

Kvinden, der vil domineres lidt hårdere. Denne smukke kvinde tænder på smerten. At mærke den på kroppen og føle, hvilken reaktion den giver i hendes indre. Du vil oftest opleve, at denne kvinde kan tage mere smerte og mere udfordrende dominans, end den submissive kvinde.

Lær mere om masochisten

Tøsen i dominansen er lidt af en rebel

Tøsen

Der har gået meget debat i BDSM foreningerne om hvornår man kan kalde sig en tøs. Tøsen er hende der driller, er frisk og fræk og som blander det fysiske og det psykiske lige meget. Hun er altid klar med en rap replik eller et overraskende move, der udfordrer dig og din dominans. Du skal nemlig holde øje med hende 24 timer i døgnet – for hvem ved, hvad hun kan finde på.

Det er bare de tre betegnelser, jeg kan komme på lige her og nu. Kvinder er unikke og smukke og det er vigtigt at huske på.

Uanset hvilken betegnelse, din kvinde ønsker at bruge, er det godt at stifte bekendtskab med de forskellige. Så er du bedre forberedt til at dominere din gudinde. Selvom din kvinde underkaster sig dig, kan hun sagtens stadig være din gudinde, prinsesse og dronning. Husk på at fantasi og virkelighed er to forskellige ting. I BDSM indfører vi en tredje ting, hvor fantasi og virkelighed mødes i fantastisk virkelighed. Det sker, når du med din kvinde udlever fantasier, du ikke ville bryde dig om at udleve udenfor dette rum.

Jeg havde lovet dig nogle tips til at dominere kvinder. Dem får du herunder, så du kan blive klogere på dominansen af kvinder der vil domineres.

Tip 1 – Vigtige hints du ikke må gå glip af

Når din kvinde vil domineres, kan hun give udtryk på dette på forskellige måder. Her er det med at være vågen, for du vil få vigtige guldkorn serveret. Guldkornene gør det oftest lettere at dominere, fordi du ud fra hendes adfærd kan spotte, hvilken type underkastet kvinde hun er.

Tip 2 – Det sanselige har også sin plads i dominansen

Kvinder elsker at blive nusset og kælet for. Sansernes univers er en god måde at starte ud som ny dominant, fordi du her ikke kan komme så meget galt i byen. Må jeg anbefale chokolade, der skal slikkes af dit bryst, at made din partner med lækre frugter eller at bruge sanserne aktivt med din berøring eller pinwheels, fjer og masker?

Tip 3 – Kvinder vil domineres – men af en overlegen mand

Yes, it’s true. Din kvinde vil elske, hvis du brugte din krop og din indre alfa han til at vise hende pladsen ved dine fødder eller over dit knæ. Tænk strategisk over hvordan du bruger din egen krop. Er der noget du kan gøre bedre?

Jeg håber, du er blevet lidt klogere på dominansen af kvinder.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.