0
Seneste indlæg
Kategorier
Slavinde klar til at servicere og give deep throat

Dominans i halsen – Deep throat som en del af underkastelsen

Tips og Tricks

At deep throate sin partner er krævende og virker for nogle også underkastende.  Men hvorfor virker det underkastende? Og er deep throating kun for dem, der har en mandlig dominant?

Du har måske tøvet med at introducere deep throat i din dominans, fordi din partner har fortalt, at han eller hun ikke bryder sig om følelsen af en erigeret pik eller dildo, der bevæger sig i halsen. Din partner vil opleve et sug i maven og følelsen af drøblen, der bliver mere og mere aktiv.

Der sker ofte det, at kvinder har fået en dårlig oplevelse med deep throat og blowjobs. Det kan være at hygiejnen ikke har været i orden, eller at fyren, der har taget hende i halsen, har været for voldsom og anmasende. Det kan også være tanken simpelthen ikke tænder hende. Det kan være hun aldrig har oplevet deep troat i dominansen og mærket den følelse af underkastelse, det kan give.. Følelsen af at du har magten over også denne del af hendes krop.

Deep throating kan virke meget underkastende fordi

  1. Det er servicering med din nydelse i centrum
  2. Det giver en voldsom følelse når gag-refleksen begynder at være aktiv og det føles som om, at måltidet ville ryge op – hvis ikke din penis var der til at holde det nede
  3. Det vækker mange følelser – fysisk såvel som psykisk

Du varierer også din dominans ved også at kræve, at din partner yder aktivt i legen. På den måde bliver seancen en aktiv leg og ikke kun en en-vejs leg, hvor det er din partner der modtager smæk og orgasmer. Der skal også være fokus på dig som dominant i legen. Det er trods alt dig der bestemmer.

Deep throat og køn – Er det for både mænd og kvinder?

Kvinde dominerer mand

Er du kvindelig dominant, kan du også bruge deep throating i din dominans. Du vil kunne nyde din partners øjne, lyde og udtryk der kommer frem, når du bruger din strap-on. Deep throating er derfor ikke kønsbestemt og kan bruges af begge køn som krydderi i legen.

Det kan godt være at den kvindelige dominant ikke får samme nydelse ud af legen, men det servicerende udtryk er stadig en god variation i legen. Tænk på ikke at skabe vaner, men variér din dominans, så din partner ikke kan forudsige, hvad der sker om lidt.

Du kan bruge deep throat-serviceringen både til den kvindelige og til den mandlige underkastede. Husk på det er dig, der bestemmer hvor hård legen skal være.

Skal du lege med strap-on sex, såkaldt pegging, efterfølgende, kan spyttet din partner efterlader på dildoen bruges som glidecreme. Det kan give en ydmygende effekt på din partner.

Har du en partner, der ikke er trænet til deep throat eller behøver en god start? Så læs guiden til deep throat og gagging

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping