0
Seneste indlæg
Kategorier

Deep Throat og Gagging – Sådan fylder du din partners hals ud

Seksualitet - hvad er det for noget?

Når din penis skal dybt ned i halsen og du har en partner, der får store øjne. Dybe øjne, der er fyldt med sårbarhed, fordi det både kan være grænseoverskridende og måske også voldsomt, at udføre et godt deep throat. Holder du penis dernede et stykke tid, vil din partner have svært ved at trække vejret. Måske vil hans eller hendes øjne blive endnu dyre og fyldt med underkastelse. Måske vil du føle, at din partners kropssprog begynder at vise, at nu mangler der luft. Uanset hvad, er både gagging og deep throat to typer af sex lege, som kan føles meget underkastende. Men hvad er forskellen?

Og inden, vi begiver os ud i forskellene, er det lige vigtigt for mig at fortælle dig, at uden vand og sæbe, duer helten ikke. Ingen kvinder – eller mænd for den sags skyld, tænder på manglende intim hygiejne. Så brug tid under bruseren. Det hjælper gerne, hvis du også har problemer med blowjobs.

Deep throat og gagging – What the hell?

Når du gerne vil give dig selv nydelse i din partners hals…

Det kan virke som en meget voldsom form for dominans, når du bevæger din penis i din partners hals. Denne handling kalder vi for deep throat – altså når din partner tager et blow job til næste niveau og sutter din penis. Du vil holde din penis i bevægelse, altså din pik, og på den måde kan du måske få en udløsning i din partners hals. På internettet og i bdsm miljøets daglige tale, siger man ofte dp om deep throat.

Når du kontrollerer din partners adgang til luft i halsen…

Holder du penis godt nede i halsen, vil du kunne blokere for din partners mulighed for at trække vejret. Din partner vil også kun kunne mumle sjove lyde.  Her har du altså gang i gagging.

Fælles for både gagging og deep throat er, at det kan være en svær disciplin for modtageren at mestre. Vores svælg og hals er af forskellige størrelser fra person til person. Mundens åbning er også en afgørende faktor for, om et deep throat eller gagging forsøg lykkedes. Du vil også kunne støde ind i problemer med en følsom drøbel, som får din partner til at kaste hele aftenens måltid op. Lige der, ud over din pik i det intime rum, I har skabt sammen. Jeg har mødt dominante der synes, at den såkaldte gag refleks – altså en aktiv drøbel der så for din partner til at kaste op, er spændende at eksperimentere med. Nogle synes at selve opkastet er spændende efterfølgende. Det er dog ikke det, der skal være fokus for denne blog.

Sådan træner du din partner til deep throat eller gagging

Når nu du skal i gang med at træne, kan det være en god ide først at gå på indkøb. Det er de færreste, der kan bruge mandens penis til at træne med, da det kan føles meget voldsomt og det kan være svært med størrelsen. Start hellere med en relativt lille dildo med flad base og krumning.  Det kan også være en god ide at anskaffe en dental spray med let lokalbedøvende, til at bedøve gag refleksen midlertidigt. Selve opkastningen kan nemlig føles ret voldsom og den vil du gerne udenom, hvis  du vil være helt sikker på, at din partner kommer til at elske det her.

Til træning af gagging og deep throat anbefaler jeg:

Krumning og størrelse gør Trinity kurvet dildo til en af de bedste dildoer, at træne deepthroating og gagging med.

https://uniqueplay.dk/ripples-silikone-dildo-med-flad-base

Ripples er også en dildo med en god krumning og størrelse.

Suck it er en lokalbedøvende spray til at hjælpe med gag refleksen

Suck-it er en spray der hjælper mod opkast ved overfølsom drøbel.

Når selve træningen af din partner skal i gang, kan du sagtens gøre den til en del af en dominans leg. Træningen af deep throat kan eventuelt være en hjemmeopgave som skal dokumenteres med billeder eller dagbog.

Find den rigtige hovedstilling

Hovedstillingen har betydning for, hvor langt dildoen kan føres ned i svælget uden, at gag refleksen aktiveres. Din partner skal helst finde en hoved stilling, hvor drøblen er så langt oppe i svælget som muligt og der er så meget plads til at dildoen kan føres forbi, uden at røre den. Den frie passage sikres bedst ved at kigge opad, så vil så meget af svælget som muligt være frit.

Vælg den rigtige dildo at træne deep throat med

Når der skal trænes, er det vigtigt at bruge en god dildo i en passende størrelse. Vælg en med krumning i en passende lille diameter. Diameteren har betydning for, hvor tæt på drøblen, dildoen vil være.

Trin 1. Før dildoen ind i munden og lad din tunge og læber mærke den

At have en fremmed genstand i munden kan føles mærkeligt. Giv dig tid til at mærke og opleve dildoen og vurdere om den er for stor eller for lille. Vælg den dildo du vil træne med ud fra dine erfaringer.

Trin 2. Før dildoen ned i svælget

Det er tid til at starte træningen. Indtag den åbne hovedposition, hvor du kigger opad og før dildoen stille og roligt, så langt ind gennem munden du kan, uden at du føler, at du skal kaste op. Brug tid på at mærke den. Før den langsomt ud og ind igen til du når gag refleksen igen.

Trin 3. – Hvis din drøbel giver dig meget gag refleks under din gagging træning

Før dildoen tilbage og frem igen til lige før du rammer gag refleksen. Prøv at kontrollere dine tanker, så du ikke hele tiden tænker på, at du skal kaste op. Oplever du opkastningstrangen meget og ved gentagne forsøg, kan du bruge den lokalbedøvende spray, som skal sprayes på din drøbel. Denne bruges så længe, du har behov for det og det er vigtigt, hver dag du træner, at du får prøvet uden sprayen så du kan følge din fremgang.

Gentag trin to og tre et par dage. Rom blev ikke bygget på en dag og lige så kommer du heller ikke til at træne dig op til deep throat og gagging på få dage. Det tager tid.

Trin 4. Nu skal vi arbejde med drøblen og gag refleksen

Før dildoen ind i svælget og frem og tilbage. Det er nu du skal vende dig til, at der er bevægelse tæt på din drøbel. Når du ikke føler, du skal kaste op, er du klar til at gå videre til trin 5.

Trin 5. Passage af drøblen – Serious business

Nu fører du dildoen endnu længere ned forbi drøblen. Måske vil du mærke, at du skal kaste op. Prøv at lade dildoen blive og mærke i dit sind, hvordan det føles. Før dildoen ud af mund og hals når du føler du ikke kan mere. Gentag og når opkastningsfornemmelsen kommer, skal du koncentrere dig om, at prøve at ignorere den. Tænk på dejlige, frække og intime ting, du oplever med din partner. Så kan du bedre få følelsen af at gagging og deep throat kan være rart.

Gentag trinene med en større dildo og kom så tæt på din partners størrelse penis som muligt. Det er jo trods alt den, du skal træne dig op til, at kunne deltage i gagging og deep throat med.

Træningen kræver en del af din partners sind og der vil skulle skabes et helt andet mindset. Træningen kræver også noget af dig.

Træning af dig som skal yde under gagging og deep throat

Når din partner er færdigtrænet er han eller hun klar til at øve på dig. Det kræver tålmodighed og pik kontrol, for du skal hjælpe med at føre penis ind og ud. Kig din partner dybt i øjnene, når penis føres ind og se hvordan hans eller hendes reaktioner er. Du kan læse rigtig meget i kropssproget – specielt hvis I har kendt hinanden længe.

Lad være med at pumpe deruda’ som en anden macho man

Nej, det er ikke fantastisk frækt, hvis du sørger for, at der kommer et helt måltid mad op. Brug tiden på at føre penis langsomt ned og op ad din partners hals og mund. Hjælp ham eller hende med at indtage den rigtige hovedposition og vær blid – specielt de første mange gange i eksperimenterer. Ros hende eller ham for en god oplevelse. Trust me – Det vil også betyde noget for den fremtidige nydelse af gagging, deep throat og blowjob.

Lad din partner få luft…

Og jeg mener luft. Jeg ved godt du gerne vil i gang med gagging – men altså. Disse lege kan være meget grænseoverskridende og derfor er det vigtigt at tage det roligt. Når du ser, at liderligheden bare pumper og at I har leget med det her tilpas nok gange uden at maden er kommet op igen eller der har været dårlige oplevelser, ja så kan du prøve at føre penis ned og holde den der et stykke tid. Vær meget observant og før penis op igen, når du kan mærke, at der er behov for lidt ”luft”. Vær med til at gøre det til en god oplevelse.

BDSM og dominans eller ej – en tryg start giver grobund for, at din partner vil elske denne del af legen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping