0
Seneste indlæg
Kategorier

BDSM uden smerte – artikel og lydindlæg

Tips og Tricks

I den kollektive bevidsthed ser BDSM ud på en helt bestemt måde. Det involverer mennesker i sort lædertøj, der banker løs på hinanden med ridepiske, nihalede katte og spanskrør. Altid. Dette misfoster af en forestilling er blevet udbredt gennem film – især i komedier hvor BDSM ofte bliver anvendt som en slags pinlig comic relief. Vi har desværre været ret dårlige til at give svar på tiltale, selvom vi ved at virkeligheden ser meget anderledes ud. BDSM behøver nemlig ikke handle om smerten.

Smerten er et krydderi vi smider i den store dampende gryde, som er vores samlede sexliv. De erfarne af os ved dette, så denne guide til – relativt – smertefri BDSM er rettet til de nysgerrige begyndere. Forhåbentligt kan den også inspirere de øvede.

Den psykologiske faktor og SM uden smerte

BDSM er en mental disciplin, mere end noget andet. Smerten er kun et værktøj vi sadister bruger til, lejlighedsvist at gennemtrumfe vores vilje med. Den vigtigste faktor er helt klart den psykologiske, hvor masochisten føler sig helt i sadistens vold, og der er smerte langt fra en nødvendighed. Det er op til den dominerende part at være tilpas overlegen, men det vigtigste er faktisk at den underdanige opfører sig … underdanigt. Det virker umanérligt logisk, men det er noget rigtig mange har problemer med. Og eftersom det ofte er den underdanige der frabeder sig smerte, er det kun retfærdigt at vedkommende så til gengæld opfører sig passende ærbødigt.

Det er den underdaniges rolle at tilbede sin herre eller herskerinde. I BDSM uden smerte er der sjældent plads til såkaldte brats, der modarbejder den dominante, som en del af legen. Her virker rendyrket tilbedelse helt klart bedst. Det giver også den dominante et veltimet selvtillidsboost. Når man får besked på at gå ned på knæ, går man ned på knæ. I mange tilfælde kan denne form for underkastelse faktisk virke langt mere æggende end hvis der er en trussel om vold med i billedet, fordi det netop er betingelsesløs selvydmygelse.

Hændernes magt

Menneskets hænder er – sammen med vores umådeligt avancerede hjerne – det der adskiller os fra resten af pattedyrene. Vores hænder er et af de mest alsidige instrumenter i naturen, og det siger næsten sig selv at de spiller en ekstremt vigtig rolle i BDSM. Smerte-begejstrede udøvere kender værdien af en velplaceret røvfuld, en god lussing etc., men hænderne kan bruges til meget mere end det!

Når den underdanige skal tvinges ind i en ny stilling kan man med fordel anvende førergreb, som dem politiet bruger, hvor man fører “modstanderens” arm om på ryggen og derefter let opefter. Denne simple manøvre er meget svær at bryde ud af, men gør kun egentlig ondt hvis man gør modstand. Den kan, med meget lidt træning udføres med én hånd af den dominante, og virker også på personer der er fysisk stærkere – som det jo ofte er tilfældet med mandlige sub’s der underkaster sig kvinder.

Et fast greb med en selvsikker hånd kan også gøre underværker for den psykologiske faktor. At blive ført rundt ved nakken, eller holdt nede ved at blive holdt om halsen eller hagen føjer enormt meget til oplevelsen af at blive styret, udnyttet og domineret.

Ydmygelse

Der er mange former for smerte. Tænder man ikke på den fysiske fornemmelse af piskersnerter eller kindheste, kan man stadig godt falde i svime over psykologisk eller statusbaserede overgreb. Her kommer ydmygelsen ind i billedet. Nedbrydelsen af den underdaniges personlighed og menneskelighed er et essentielt element af alle former for BDSM, og kan især være vigtig når man ikke kan bruge smerte som den ultimative straf.

Der er utallige virkemidler man kan anvende når man ydmyger. Tabubrud er den klart mest effektive. Gør noget der i den normale verden ville være fuldstændigt utilstedeligt og uanstændigt. Spyt er traditionelt forbundet med ydmygelsen.

At sætte sub’en til at tilbede dele af ens krop der er tabubelagt af det øvrige samfund virker også ganske glimrende. Fødder er et oplagt mål for tilbedelse. De er normalt pakket væk i sko og bliver generelt ikke betragtet som erotiske. Mange steder i litteraturen – fx i Bibelen – bliver det at vaske andres fødder betragtet som en selvydmygelse.

Omgivelser

En sidste ting der kan gøre smerten unødvendig er at udnytte sine omgivelser. Der skal forbløffende lidt til, når det kommer til stykket. Drop dobbeltsengen og søg ud på toilettet. Mandlige dominante kan placere sub’ens hoved på toiletbrættet mens han tager hende bagfra – det sender nogle ret voldsomme signaler om hvad hans dominans-jeg mener om hende. Lad sub’en knæle eller ligge på et beskidt gulv, mens den dominante knejser over vedkommende. Leg sekretær-legen, hvor dominansforholdet mellem “ansat” og “chef” allerede er en tradition – dette er især effektivt hvis det er den dominantes rigtige kontor, og vedkommende tilkalder sin partner til en oralsex-audiens.

BDSM kan være brutalt. Der findes sub’s der ikke kan komme før der er trukket blod. Og der findes rigtig mange der gerne vil være fri for netop smerten. Spektrummet er kolossalt, og det må aldrig betragtes som en ulempe. Vi er her for at lege og eksperimentere med os selv og hinanden. Så nyd legen derude – lige meget hvad den går ud på!

Ét svar til “BDSM uden smerte – artikel og lydindlæg”

  1. Madam Freja siger:

    Jeg nævner lige urin………………da det er meget apropos her……;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping