Seneste indlæg
Kategorier

Av min pung – Smerte i testikler til erotisk dominans – Ball torture

Guides

Cock and ball torture

Mandens kønsdele er meget følsomme overfor berøring, kæl, små klem og nus. Under elskov kan berøring af mandens penis eller pung give en rar fornemmelse som kan stimulere ham ekstra. Vi skal stifte bekendtskab med en disciplin i SM kaldet Cock and ball torture (også kaldt CBT) – helt specifikt pungen. Som nydelsescentrum, kan pungen også bruges som smertecentrum under erotisk dominans, kyndigt fulgt af den dominerende.

Kønsdelene er for mange af os, ja selv for mig, noget af det ømmeste. Det kan være svært at forstå, at nogle mennesker finder nydelse i smerten, men for nogle er smerten i tæt samspil med nydelse. Cock and ball torture er en disciplin, som indebærer meget opmærksomhed fra den dominerende til den underdanige. Det kan for nogle være svært at sige fra, men specielt i denne disciplin er det vigtigt at kunne sige fra.

Som dominerende er det vigtigt at gå stille frem og føle efter, hvor og hvordan den underdanige reagerer på smerten i testiklerne, da det netop er så følsomt et sted. Er man først blevet bekendt med den underdaniges reaktionsmønster, kan man nemmere holde følingen med hvornår nok er nok i fokus under legen – uden at sproglig kommunikation er nær så vigtigt. Her lærer man at aflæse kropssprog, hvilket generelt er rigtig vigtigt i legen med erotisk dominans.

Hvordan gør man?

Man kan bære sig ad på flere forskellige måder. Har man ikke leget sammen før, anbefaler jeg at man starter med at bruge hænderne til at klemme sig frem. Et godt tip er også tabasco sovs, som kan fås i supermarkedet. Det har jeg erfaret virker rigtig godt – man skal bare huske at glemme og fortælle den underdanige, hvad der skal til for at stoppe smerten igen. Gør det til en 5 minutters prøvelse og forsøger han så at hælde vand på – ja så er du klar over at han har dummet sig. Der skal mælk til – det lyder dumt, men mælk neutraliserer den brændende effekt af chili – men også tabasco.

Af forskellige slags legetøj, kan man benytte sig af strækkere, faldskærme eller straps. Der findes flere muligheder, men de tre slags er ”grund udstyr”.

Her er nogle af de gode til Cock and ball torture:

Kuglestrækkere benyttes til at strække pungen og findes i silikone, metal og træ. Til dagligdags brug anbefales silikone, da det har en bedre friktion mod huden (husk silikone glidecreme).

Faldskærme (med og uden pigge) bruges til at hænge lodder, klemmer og andre genstande med vægt ned fra pungen og derved strække den. Lædermanchetten sættes rundt om selve pungen og kæderne bruges til at lave træk.

Straps er læderremme, der sættes rundt om pungen og penis for at trække testiklerne fra hinanden. Selve ringen låses med normale knapper, og lædersnørret bruges som bondagesnørre rundt om testiklerne.

Tung kuglepresse til nosserne. Skru på den og du giver testiklerne et godt klem. Stål ball crusher – nem at justere – også kaldet en vinpresse


Der findes også forskelligt udstyr til at klemme pungen med

Det er en oase, og det er med at gå på opdagelse. Af to gode redskaber kan nævnes:

 Cock & ball crusher, for dens gode justerbarhed, og fordi den inkluderer både lem og nossere. Et intenst og spændende instrument, hvor smerten kan intensiveres.

The Humbler for den ydmygende effekt, den har på slaven, hvor han bliver nødt til at knæle, da smerten ellers tiltager. Perfekt til leg, hvor han tvinges til at rejse sig.

Helbredsmæssigt skal man være årvågen. Der løber meget blod igennem hans penis samt testikler og det er vigtigt at være opmærksom da man ellers kan skabe en indre blødning eller brud på testiklen, som kan være meget alvorlig.

Små rifter, slidmærker med mere kan man nemt ordne med Falck kassen derhjemme – men det er vigtigt at tage større skader med til lægen. Hæng aldrig hele hans kropsvægt i hans testikler, ved enten at binde testiklerne til væggen og skubbe ham ud fra dem, ved at testiklerne er bundet og han bliver forskrækket fordi du stimulerer ham etc.


Har du tips som du synes læserne af bloggen skal nyde godt af – så læg en kommentar til indlægget eller send mig en email til
brevkassen. Send også gerne din feedback – det hjælper mig i arbejdet med blog’en.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.