0

Cock & ball crusher

DKK 499,00

Denne anordning giver dig mulighed for at presse pikken og kuglerne samtidig. Et smart stykke legetøj som er nemt at anvende.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 368547 Kategorier: , ,

The Cock And Ball Crusher er en fræk anordning til CBT (Cock and ball torture). Fantasier om denne slags leg, kan nemt leges, med dette frække instrument.

To acryl plader er forbundne med et hængsel og sepereret med to 4,4cm lange skruer der er påsat på bunden af instrumentet. På bagsiden er der et hul, hvori penis og testikler skal puttes ind i instrumentet, og instrumentet strammes via spænderne på de to skruer. Instrumentet kan strammes til en åbningshøjde på ca. 2,54 cm. Den maksimale åbning med spænder på instrumentet er ca. 4,4cm, der giver en let knusende følelse.

Den bagerste plade er lavet af sort tonet acryl og den forreste plade er af gennemsigtig acryl. Pladerne er 12,7 cm brede og 17,78 cm lange.

Anordningen kommer i forskellige størrelser. Størrelserne siger noget om hullet på bagpladen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping