0

Blewit ergonomisk onaniprodukt V. 2.0

(1 kundeanmeldelse)

DKK 595,00

– Unikt materiale, der føles pirrende og lækkert
– Nemt at holde rent – skyl og sæt til tørre
– Ergonomisk designet, så den lægger godt i hånden

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 561518 Kategorier: , , , ,

Blewit ergonomisk onaniprodukt til manden, der skal forkæles ekstra. Det bløde silikone-materiale er fri for skadelige ftalater og føles blødt når penis føres igennem det. Det oktagon-formede rør er skabt til at lægge godt i hånden, så den målbevidste Herre kan få den maksimale nydelse ud af oplevelsen. 

Silikone-hylsteret er rillet og intensiteten kan justeres ved at justere lufttrykket for oven. Det er også muligt at justere stramheden ved at skifte imellem de to typer ringe, der medfølger i kassen. Når fornøjelsen er slut, skrues låget af og blewit onaniproduktet skylles igennem og stilles til tørre. Lufthullerne i blewit onaniproduktet vil sørge for at blewit tørrer til næste brug.

Når blewit er helt tør, er det en god ide at opbevare det oktagon-formede onaniprodukt i den tilhørende æske. Brug gerne en god, vandbaseret glidecreme med din blewit, så får du den bedste oplevelse hver gang.

1 anmeldelse af Blewit ergonomisk onaniprodukt V. 2.0

  1. Mikhael

    Bedste fleshlight jeg har ejet (og jeg har prøvet nogle stykker). Silikonen er virkelig blød og god, og de det stimulerende indre fungerer faktisk bedre end jeg havde regnet med. Troede ikke rigtig det ville have nogen effekt. Kan virkelig anbefales – især med silikonebaseret glidecreme. Den har givet mig nogle af de bedste orgasmer jeg har haft 😉
    Den øverste del er dog faldet af på min, men det skyldes nok hvordan jeg har brugt den. Ellers upåklagelig.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping