0

Beaded – Metal butt plug med sugekop

DKK 299,00

  • Ren anal nydelse med dette kvalitets butt plug
  • Lækker glat legering og med en god vægt, der giver ekstra stimulering
  • Silikone sugekop til fx solo leg i badet

På lager

Varenummer (SKU): 547368 Kategorier: ,

Dette eksklusive metal butt plug har en unik facon, en tung vægt og et materiale, der giver dig stimulans for pengene. Du vil kunne mærke hver enkelt kugle ved indførsel og følelsen af det kolde metal. Kuglerne er lige tilpas hverken for store eller for små og vil give dig en udsøgt anal tilfredstillelse.

Beaded er velegnet både under forspil, onani og under sex. Den bløde og eksklusive silikone base, formet som en sugekop, giver dig både en naturlig stopper for plugget og giver dig mulighed for at fastgøre det i badet ved solo leg (eller andre glatte overflader). Fordelen ved et metal butt plug er at det både har en vis tyngde, men ikke mindst at man kan lege med temperaturforskelle. Varm det op i lunkent vand for let indførsel og god muskelafslappende komfort eller køl det ned for en mere nervepirrende og intens oplevelse.

Beaded er lavet i nikkelfri metal og ftalatfri silikone. Ved rengøring skal du blot bruge varmt vand og sæbe. Husk at bruge en god silikone- eller vandbaseret glidecreme.

Specifikationer:

  • Materiale: Legeret aluminum og ftalatfri silikone
  • Vægt: 114 g
  • højde: 11,5 cm
  • Diameter kugler: 2,5 cm og 3,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping