0

Anal plug med rævehale

kr. 349,00

– Semi-fleksibelt anal-plug

– 35 cm hale af kunstpels

– Find dit indre vilddyr frem!

På lager

Varenummer (SKU): 158743 Kategorier: , ,

Denne vare er til alle Jer ”foxy ladies” (og gentlemen, ikke at forglemme) der vil vise Jeres indre vilddyr frem. Plugget er lavet af semi-fleksibelt, allergivenligt elastomer, der til en vis grad former sig efter den enkelte bruger. Det har en størrelse der, på den ene side ikke burde afskrække nybegyndere, og på den anden side nok skal tilfredsstille trænede anal-entusiaster.

Det er en indførbar længde på 10 cm og en maksimal bredde på 3,5 cm. Pluggets 35 cm lange rævehale er fremstillet af kunstpels, så din samvittighed er ren hvis du er imod brug af pels. Den er dog mindst lige så blød og behagelig som den ægte vare, og føles skønt mod huden. Hale-plugget er perfekt til animal play, furries og som ren skæg og ballade i soveværelset eller i svingerklubben.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping