0

Ribbet anal smykke plug

DKK 199,00DKK 299,00

– Smykke analpluggene stimulerer ringmusklen
– Sensuelt flot intimsmykke, som er perfekt til gave
– Kirurgisk rustfri stål kan give pirrende sanseoplevelser

Grøn
Klar
Ryd
Varenummer (SKU): 832351 Kategorier: ,

Et ribbet anal smykke plug er et sensuelt, erotisk smykke. Et smykke der bæres et sted på kroppen, nemlig anus, der er forbundet med tabu. Den ribbede anal smykke plug bliver derfor også et smykke, du kun deler med din partner. Det er altså ikke som med guldhalskæden på mors dag. Den kan alle se og opleve på din kvinde men i stedet kan det være frækt, at kun du og din partner ved at du har det særlige smykke på.

Oplev nye, frække sanseoplevelser ved at varme eller køle den ribbede anal smykkeplug i varmt eller koldt vand. Da pluggen er af stål varmes den på en helt speciel, unik måde som altså kan give et udbrud af ”uuuh” eller ”mmmmhmmm”. Brug det strategisk i en dominanssession, ved at overraske din partner, der er fikseret til sengen, med en kølende oplevelse.

Sådan bruger du et ribbet anal smykke plug

Brug en god glidecreme som eks. Getmaxxx. Hav gerne den ribbede anal smykke plug lagt i vand inden, hvis det ønskes. Påfør glidecreme og før stille og roligt pluggen op i anus. Du kan stimulere ringmusklen lidt ekstra ved at føre frem og tilbage mellem en ribbe. Når pluggen sidder på plads i anus, vil denne alt efter dit valg af størrelse føles tung eller relativ let.

Specifikationer:

  • Small: længde: 6cm, bredde: 2,5cm
  • Medium: længde: 8cm, bredde: 3cm
  • Large: længde: 10cm, bredde: 3,5cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping