0
Tilbud

Zeus Pussy Probe til elektro sex

DKK 549,00 DKK 349,00

– Pirrende elektriske impulser

– Giver ekstra stimuli under onani

– Kan bruges både til fornøjelse og til pirring

På lager

Varenummer (SKU): 169854 Kategorier: , ,

Pussy probe er endnu et pirrende stykke legetøj til Zeus elektro sex boks, som giver en kildende oplevelse. Proben giver. trods dens størrelse, kraftfuld stimuli til skeden og på den måde, vil pussy probe komme til at stimulere de følsomme områder i kvinden. Er du til smerte, vil du også med pussy probe kunne levere spændende og intense smerte stimuli, som vil give ekstra krydderi til dominans sessionen.

Tilslut nemt og enkelt pussy probe tilbehøret til din zeus elektro strømboks med de medfølgende ledninger og brug en god glidecreme. når legen begyndes. Juster strømmens intensitet på din strømboks, så du og din partner får den bedste oplevelse med elektro sex.

Er du ny ud i legen med elektro sex, kan det være en god ide at starte blidt ud, ved at justere langsomt opad i strømmens intensitet. Mærk godt efter inden du skruer endnu mere op for strømmen, så du lærer hvad der føles rart og pirrende.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping