0

Anal plug med hundehale

DKK 499,00

– Få din ”hund” til at logre med halen

– Fleksibelt materiale

– 4,5 cm bredt plug

På lager

Varenummer (SKU): 253969 Kategorier: , ,

Nyd synet af din ”hund” der kravler rundt på gulvet med duvende hale. Hvis du er den slags herre/herskerinde der nyder at se din slave kravle rundt på alle fire, være i snor og spise af en skål i gulvhøjde, hvorfor så ikke sætte trumf på? Med dette ydmygende anal-plug kan du få hunden til at logre med halen. Plugget har en fornuftig størrelse for let øvede anal-slaver – en indførbar bredde på 4,5 cm, og en længde på næsten 9 cm.

Hele herligheden er fremstillet af allergivenlig elastomer, der vibrerer og gynger ved den mindste bevægelse. Dette får hunden hurtigt at føle, for svingningerne forplanter sig til det indsatte plug! Snart vil køteren klynke af lyst … og nød. Plugget er endda udformet med en smart lille udvækst der holder halen på plads i opretstående position.

Glem ikke at en slem hund skal have mundkurv på

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping