0

Bidsel hård gummi

DKK 199,00DKK 449,00

– Bidsel i hårdere gummi, til dig der ikke kan åbne munden så højt

– God begynder gag, der vænner den underkastede til at have noget i munden

– Ideel til de, der tænder på pony play

Ryd
Varenummer (SKU): 383289 Kategorier: , ,

Bidsel til den nye underkastede slave eller slavinde eller til dig, der har problemer med ikke at kunne gabe særlig højt. Et ball gag, som er det mest solgte mund-gag, er typisk fra 40 mm i diameter og op efter, hvor bidslets mundstykke har en diameter på 19 mm og er 12,7 cm langt. Har du prøvet et ball gag men ikke kunnet gabe over kuglen eller haft problemer med krampe i kæberne, er dette bidset noget for dig.

Begynderen, der ikke føler sig helt sikker på mund-gags, vil også få glæde af bidslet som det første gag. Uanset hvad, skal du ikke være bange for, at bidslets mundstykke er af hårdere gummi. Det kan være rart, at gummiet er lidt hårdere, da du så ikke oplever at synke tænderne ned i gummiet undervejs. Tænderne kan blot hvile på bidslets mundstykke.

Er du til pony play, og drømmer du om at udleve din pony-fetish, er dette gag med et rigtigt mundstykke af gummi tæt på det man bruger til heste. De store ringe på kinderne gør, at gagget så smukt passer til den menneskelige pony. Sæt evt. tømmer i remmene og fortsæt legen.

Sådan bruger du dit bidsel:

Før bidslets mundstykke i munden og luk remmen ved at spænde spændet. Du kan eventuelt låse en hængelås i spændet på dit bidsel.

Materiale:

Vælg mellem imiteret læder og gummi eller sort læder og gummi

Mål:

Mundstykke ca. 12,7 cm langt
Mundstykke tykkelse ca. 1,9 cm tykt

Pleje

Læderet bør ca. hvert halve år renses og derefter fedtes ind i læderfedt. Kommer remmen i nærheden af væsker, er det vigtigt at denne får fedt så denne ikke tørrer ud.

Bidslets mundstykke bør desinficeres med den antibakterielle pjur med spray. Spray på, vent lidt og tør godt af. Har du ikke pjur med spray, kan du aftørre mundstykket med en klud med lidt intimsæbe og vand. Sørg for væsken og fugten ikke kommer i nærheden af remmen, og sæben er helt fjernet fra mundstykket, før du ruller mundstykket ind i husholdningsplast. Klar til brug igen.

Intimsæbe og vand kan ikke fuldkommen erstatte en antibakteriel spray, da de ikke fjerner alle bakterier som sprayen ville fjerne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping