Bidsel hård gummi

DKK 449,00

– Bidsel i hårdere gummi, til dig der ikke kan åbne munden så højt

– God begynder gag, der vænner den underkastede til at have noget i munden

– Ideel til de, der tænder på pony play

På lager

Varenummer (SKU): 383289 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Bidsel til den nye underkastede slave eller slavinde eller til dig, der har problemer med ikke at kunne gabe særlig højt. Et ball gag, som er det mest solgte mund-gag, er typisk fra 40 mm i diameter og op efter, hvor bidslets mundstykke har en diameter på 19 mm og er 12,7 cm langt. Har du prøvet et ball gag men ikke kunnet gabe over kuglen eller haft problemer med krampe i kæberne, er dette bidset noget for dig.

Begynderen, der ikke føler sig helt sikker på mund-gags, vil også få glæde af bidslet som det første gag. Uanset hvad, skal du ikke være bange for, at bidslets mundstykke er af hårdere gummi. Det kan være rart, at gummiet er lidt hårdere, da du så ikke oplever at synke tænderne ned i gummiet undervejs. Tænderne kan blot hvile på bidslets mundstykke.

Er du til pony play, og drømmer du om at udleve din pony-fetish, er dette gag med et rigtigt mundstykke af gummi tæt på det man bruger til heste. De store ringe på kinderne gør, at gagget så smukt passer til den menneskelige pony. Sæt evt. tømmer i remmene og fortsæt legen.

Sådan bruger du dit bidsel:

Før bidslets mundstykke i munden og luk remmen ved at spænde spændet. Du kan eventuelt låse en hængelås i spændet på dit bidsel.

Materiale:

Sort læder og gummi

Mål:

Mundstykke ca. 12,7 cm langt
Mundstykke tykkelse ca. 1,9 cm tykt

Pleje

Læderet bør ca. hvert halve år renses og derefter fedtes ind i læderfedt. Kommer remmen i nærheden af væsker, er det vigtigt at denne får fedt så denne ikke tørrer ud.

Bidslets mundstykke bør desinficeres med den antibakterielle pjur med spray. Spray på, vent lidt og tør godt af. Har du ikke pjur med spray, kan du aftørre mundstykket med en klud med lidt intimsæbe og vand. Sørg for væsken og fugten ikke kommer i nærheden af remmen, og sæben er helt fjernet fra mundstykket, før du ruller mundstykket ind i husholdningsplast. Klar til brug igen.

Intimsæbe og vand kan ikke fuldkommen erstatte en antibakteriel spray, da de ikke fjerner alle bakterier som sprayen ville fjerne.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.