0
Tilbud

Zeus Electrosex Energize fjernstyret elektroboks

DKK 2.349,00 DKK 1.995,00

– Fjernbetjent electrosex boks der gør det muligt, at styre de elektriske impulser på afstand under legen

– Unik stemmestyret funktion, så boksen kan sættes til at reagere ved lyd efter dit ønske med en given elektrisk impuls

– To udgange giver dig mulighed for at benytte boksen med to stykker elektrosex tilbehør

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 466223 Kategorier: , ,

Energize fjernstyret elektroboks fra Zeus electrosex er en noget unik elektrosex-boks, der med både fjern- og stemmestyring er en boks for feinschmeckere og elektrosex entusiaster, der ønsker at skabe avancerede SM- og elektrosex-sessioner. Et tryk på knappen fra op til 4,5 meters afstand kan med et ændre de elektriske pulser på elektrosex legetøjet på din partners krop. Måske bliver impulserne en fornøjelse eller måske bliver de en straf. Hvem ved? Kun du har styringen, når du har fjernbetjeningen til Energize fjernstyret elektrosexboks i hånden.

Udforsk en ny verden i SM sessionen med langtidsfiksering kombineret med elektrosex. Brug Energize´s indbyggede stemmefunktion til at lade din partner automatisk adfærdskorrigere, hvis ikke han eller hun udfører sin opgave i langtidsfiksering korrekt. Du kan nemt indstille energize fjernbetjent elektrosexboks fra Zeus Electrosex til hvilken elektrisk impuls eller hvilket mønster af elektriske impulser, du ønsker boksen skal udsende, hvis den fx kan høre at din partner bevæger sig.

Du får Energize elektrosex-boks, fire elektro-pads til at sætte på kroppen samt fjernbetjening. Du kan benytte to stykker elektrosex tilbehør på engang, da boksen har to porte. Husk at det frarådes at eksperimentere med elektrosex, hvis du har pacemaker eller dårligt hjerte samt er det en dårlig ide at sætte strøm til områder af kroppen, hvor du kan have indopereret en stålplade. Sættet benytter et 9V og et 12V batteri, som ikke medfølger.

Pleje:

Aftørres med en hårdtopvreddet klud. Pads’ene rengøres med sexlegetøjsspray, spray på og tør godt af. Opbevares i en frysepose eller i æsken, så det ikke reagerer med sexlegetøj af andre materialer.

Batterier og specifikationer:

  • Et 9V
  • Et 12V
  • Medfølger ikke
  • Total længde 15 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping