Tilbud

Zeus Electrosex Energize fjernstyret elektroboks

DKK 2.349,00 DKK 1.995,00

– Fjernbetjent electrosex boks der gør det muligt, at styre de elektriske impulser på afstand under legen

– Unik stemmestyret funktion, så boksen kan sættes til at reagere ved lyd efter dit ønske med en given elektrisk impuls

– To udgange giver dig mulighed for at benytte boksen med to stykker elektrosex tilbehør

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): Zeus Electrosex Energize fjernstyret elektroboks Kategorier: , ,
Beskrivelse

Energize fjernstyret elektroboks fra Zeus electrosex er en noget unik elektrosex-boks, der med både fjern- og stemmestyring er en boks for feinschmeckere og elektrosex entusiaster, der ønsker at skabe avancerede SM- og elektrosex-sessioner. Et tryk på knappen fra op til 4,5 meters afstand kan med et ændre de elektriske pulser på elektrosex legetøjet på din partners krop. Måske bliver impulserne en fornøjelse eller måske bliver de en straf. Hvem ved? Kun du har styringen, når du har fjernbetjeningen til Energize fjernstyret elektrosexboks i hånden.

Udforsk en ny verden i SM sessionen med langtidsfiksering kombineret med elektrosex. Brug Energize´s indbyggede stemmefunktion til at lade din partner automatisk adfærdskorrigere, hvis ikke han eller hun udfører sin opgave i langtidsfiksering korrekt. Du kan nemt indstille energize fjernbetjent elektrosexboks fra Zeus Electrosex til hvilken elektrisk impuls eller hvilket mønster af elektriske impulser, du ønsker boksen skal udsende, hvis den fx kan høre at din partner bevæger sig.

Du får Energize elektrosex-boks, fire elektro-pads til at sætte på kroppen samt fjernbetjening. Du kan benytte to stykker elektrosex tilbehør på engang, da boksen har to porte. Husk at det frarådes at eksperimentere med elektrosex, hvis du har pacemaker eller dårligt hjerte samt er det en dårlig ide at sætte strøm til områder af kroppen, hvor du kan have indopereret en stålplade. Sættet benytter et 9V og et 12V batteri, som ikke medfølger.

Pleje:

Aftørres med en hårdtopvreddet klud. Pads’ene rengøres med sexlegetøjsspray, spray på og tør godt af. Opbevares i en frysepose eller i æsken, så det ikke reagerer med sexlegetøj af andre materialer.

Batterier og specifikationer:

  • Et 9V
  • Et 12V
  • Medfølger ikke
  • Total længde 15 cm
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.