0

Trinity Elevate silikone anal træningssæt

DKK 249,00

– Ergonomisk designet analtræningssæt i to dele

– To størrelser gør anal-træning pirrende og sikkert

– Ftalat-frit materiale sikrer din sundhed

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 756343 Kategorier: , ,

Elevate silikone anal-træningssæt fra Trinity Vibes er et lækkert, blødt to-trins begynder anal sex sæt. De to kurvede plugs er ergonomisk designet i medicinsk, ftalat-fri silikone og glider let op i anus. Størrelsen på elevate plugs’ene gør dem ideelle til begynderen, der gerne vil træne sig op til at kunne nyde anal sex. Måske har din partner eller du haft en dårlig oplevelse og skal starte træningen forfra. Så vil elevate silikone anal-træningssæt være et godt og trygt udgangspunkt for træning.

Den brede stopfod sikrer, at plugs’ene ikke dykker op i anus og skaber et uheldigt resultat, der må afhjælpes på sygehuset. Den tynde del mellem selve pluggens anus del og basen, gør at elevate anal plug sæt fra Trinity Vibes vil blive siddende. Du vil føle dig sikker og pirret til det yderste, når du enten onanerer, træner eller dyrker elskov, mens du leger med plug sættet.

Elevate silikone anal træningssæt er nemt at bruge

Det er vigtigt, at du benytter en god vandbaseret glidecreme eller glidecreme specielt udviklet til sexlegetøj. Den skal have en tykkere konsistens end den glidecreme, du ville bruge ved elskov. Vi anbefaler getmaxxx, der er lidt tykkere, meget drøj i brug og føles naturlig ved både elskov og anal sex.

Påfør glidecreme på både den elevate plug du ønsker at nyde samt på ringmusklen. Kør stille og roligt pluggen op i anus, mens du trækker vejret stille og roligt. Kommer du til en barriere, hvor du føler det er ubehageligt at fortsætte, så prøv at køre pluggen frem og tilbage stille og roligt. Oftest vil det gøre, at du vil kunne få pluggen længere op i anus på en behagelig måde. Føles pluggen lidt tør undervejs så påfør ekstra glidecreme. Det er vigtigt der er glidemiddel nok undervejs. Når du til et punkt, hvor du ikke føler du har lyst til mere, så stop. Det er vigtigt at det bliver en succes oplevelse.

Du kan gå fra den lille elevate anal plug til den store begynder anal plug, når du føler det er behageligt og nydelsesfuldt at bruge den første plug. Så vil du være klar til at træne med den næste.

Når du er færdig med at bruge elevate, kan du presse pluggen ud. På den måde føles det naturligt og du får ikke ramt ringmusklen på en måde, der føles ubehageligt. Vær ikke ked af det, hvis der kommer lidt afføring med ud. Det er ganske normalt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping