0

Master Series Hero Prostatic Explorer prostata vibrator

DKK 499,00

– Kurvet design, der stimulerer ringmusklen

– Nem at betjene med et tryk på vibratoren

– Medicinsk silikone giver dig en oplevelse fri for skadelige ftalater

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 399786 Kategorier: , ,

Kraftige, helt specielle prostata orgasmer er noget Hero kan hjælpe dig med. Den smarte prostata vibrator er designet til at lægge sig lige op ad prostata og stimulere samt vibrere. Imens kan du “rokke” frem og tilbage, så vibratoren bevæger sig mens du elsker med din partner eller dig selv. Du kan også undlade vibrationerne – det er helt op til dig selv. 

Alle mænd har ret til et godt og givende sexliv, uanset seksualitet. Har du ikke prøvet anal stimulering før, anbefaler vi at du starter blidere ud med en mindre plug. Hero er helten for dig, der føler dig sikker på, at anal stimulering er noget for dig.

Lad kuglerne glide stille og roligt ind i anus, forbi ringmusklen. Mærk de pirrende stimuli der kommer under indførslen af prostata pluggen. Når først den sidder der, kommer den først ud når du ønsker det.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping