0

WaterClean Anal douche luksus anal skyl

DKK 179,00

– Intimbrusehoved og analskyller i et
– Brug brusehovedet hjemme og analskyllet på farten
– Ballonen af blødt gummi gør det muligt at sprøjte al vandet ud, hvilket sikrer en hygiejnisk rengøring

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 952281 Kategorier: ,

WaterClean anal douche luksus anal skyl er sampakningen for dig, der ønsker at kunne gøre klar til anal sex både derhjemme og på farten. Du får både et super praktisk anal skyl med en blød latex ballon, der let lader dig sprøjte al vandet op i anus og sikrer en god, hygiejnisk rengøring, samt et smart, rødt intimbrusehoved til at erstatte dit normale brusehoved. Uanset om du har problemer med kraftnedsættelse i hænderne, vil du kunne betjene dette anal-skyl, der modsat andre anal skyl har en meget blødere ballon.

Sådan benytter du WaterClean anal douche
Fyld gummiballonen med lunkent vand. En tommelfingerregel er, at vandet skal være lidt koldere end lunkent, ellers vil du skolde dig. Prøv dig frem men start gerne lidt koldere end lunkent. Før intimbrusehovedet op i anus og pres ballonen sammen. Hold på vandet mens du fører intimbrusehovedet ud af anus og slip så vandet i toilettet. Når vandet er klart og du har gentaget et par gange vil du være ren. Du kan starte ud med at gå op på en vægt, notere den og så imellem hvert skyl tjekke vægten. Når vandet er rent og vægten er den samme som du startede på, vil du også undgå at lække vand under anal sex.

WaterClean anal douche intimbrusehoved på din bruseslange
Du kan bruge selve hovedet på din WaterClean anal douche som intimbrusehoved med din normale bruseslange. Skru intimbrusehovedet af din anal douche og brusehovedet af din bruseslange. Skru så WaterClean intimbrusehovedet på bruseslangen og du er klar til en god analudrensning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping