0

Swede Fruity Love Glidecreme med smag – Flere varianter

DKK 99,00

Ryd
Varenummer (SKU): 354477 Kategorier: , ,

Swede Fruity Love er en vandbaseret glidecreme til dig, der vil sætte en fræk smag på din partners kønsdele. Brug den hvis du ikke bryder dig om smagen af at gå ned på din partner, som et ekstra pift eller dryp den på din partners hud og slik den af. Kun fantasien sætter grænserne for, hvad Fruity Love fra svenske Swede kan bruges til.

Holdet bag Uniquelady’s favorit smag er blåbær, men du kan også nyde din partners klitoris eller penis med en smag af jordbær, abrikos og appelsin eller hindbær og grape. Michelle Corydon anbefaler særligt Swede Fruity Love til kvinder, der ikke bryder sig om at give blowjobs. Den kan hjælpe på den psykiske barriere og giver den partner, du skal gå ned på mere afslapning idet du begynder at nyde smagen.

Glidecremen Fruity Love klistrer ikke og vaskes nemt af med vand og sæbe. Prøv de fire forskellige varianter og find ud af, hvilken smag der får dig til at nyde din partner bedst.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping