0

Polstret ridepisk med fleksibilitet til dybe smæk

kr. 495,00

– Polstringen giver et dybere slag

– Fleksibel slagflade gør ridepisken særligt anvendelig til pirring af brystvorter

– Enkelt, stilet design får ridepisken til dybe smæk til at falde godt ind i enhver lege-session

På lager

Varenummer (SKU): 274587 Kategorier: , , ,

Den polstrede ridepisk til dybe smæk gør det, en normal ridepisk ikke gør. Den polstrede læder-ende giver et dybere smæk og dermed en følelse, de fleste underkastede har nemmere ved at tackle. Endens overflade er silkeblød og det kombineret med den lidt tungere vægt gør følelsen endnu mere behagelig.

Fleksibiliteten på enden gør det nemt at pirre og straffe brystvorter, intime kønsdele og alle andre steder. Du kan nemt få teknikken i hånden, så du kan bevæge slagenden sikkert og på den måde give flere, små smæk i bevægelsen. Så undgår du let og enkelt at få ondt i armen, mens du straffer din underkastede slave eller slavinde.

Skal du give Herren eller Herskerinden en gave, er denne polstrede ridepisk til dybe smæk et hit. Det elegante design gør pisken ideel for feinschmeckeren, der også tænder på det visuelle i legen. At tilføje elegante piske, kan få omgivelserne i legen til at føles mere eksklusive.

Brug den polstrede ridepisk til dybe smæk som du ellers ville bruge en ridepisk, eller tag den i hånden og lav små, horisontale bevægelser så flappen begynder at ”vibrere”. På den måde kan du variere følelsen af ridepisken og det giver et helt andet følelsesindtryk.

Pleje:

Enden på ridepisken rengøres med læder-cleaner og efter aftørring benyttes en god læder-fedt. Husk at give læder-fedt hver gang ridepisken har været i nærheden af væsker, da den ellers tørrer ud. Rengøring og fedtning bør ske minimum i et interval på hvert halve år.

Selve håndtaget og grundstangen kan aftørres, da det er kirurgisk rustfri stål.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping