Sinvention læder paddle

DKK 749,00DKK 1.149,00

– Kvalitets paddle i forskellige størrelser

– Kan bruges lige fra let opvarmning til hårde smæk – helt afhængig af størrelsen på paddlen

– Læder paddle i premium kvalitet med Sinventions livstidsgaranti

– Afstivet læder håndtag med indlagt metalskinne

Ryd
Varenummer (SKU): 863814 Kategorier: , , Tag:
Beskrivelse

Alle Sinventions læder paddles er fremstillet med henblik på, at have en holdbarhed, der er livslang. Kvaliteten er uovertruffen og derfor har disse paddles også livstidsgaranti. De kan bruges forskelligt afhængig af hvilken størrelse du vælger. Jo længre paddlen er, jo mere fleksibel bliver den. 

Paddlen er sammensat af to kraftige stykker læder, med en metalforstærker i håndtaget, så kun den yderste del af paddlen er fleksibel. Samtlige størrelser er faste og relativt tunge. Den længste model giver kraftige og livlige smæk, hvor de mindre er til mere præcise og fokuserede smæk og derfor perfekte til spanking. 

Livstidsgaranti

Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op.

Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Specifikationer:

  • 2-lags tykt kvalitetslæder
  • Indlagt metalstel til at holde skaftet stift

Størrelser:

  • Small: 31cm, 5cm i bredden
  • Medium: 38cm, 5cm i bredden
  • Large: 61cm, 5cm i bredden

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.