0

Sinvention kraftigt plysbetrukket halsbånd

kr. 799,00

Til dem, der kun vil have det bedste af det bedste, er de plysbetrukne halsbånd det bedste. Håndfremstillet af Sinvention i Canada, med kun brug af det bedste læder og med livstidsgaranti mod fabrikationsfejl, er denne type halsbånd noget af det bedste man kan få. Halsbåndet er af kraftigt læder, foret med plys foer.

Varenummer (SKU): 593562 Kategorier: , , Tag:

Informationer
Håndfremstillet af Sinvention i Canada af nordamerikansk og amerikansk læder, med låsbart spænde og de bedste kvalitets d-ringe og spænder.

  • Medium størrelse 26,7 – 39 cm
  • Large størrelse 34,3 til 47 cm.
  • Fås i sort kraftigt læder med plys

Sinvention Garanti Information
Sinvention gør det endnu mere eftertragtet at købe kvalitetslædergear istedet for plagiater – med deres livsstidsgaranti på læder gear, rykker de kvaliteten endnu et step op. Ved fabrikeringsfejl gives der livstidsgaranti på al læder gear fremstillet af sinvention, så længe skaderne ikke kan være påført af misrøgt, brug og slid samt forkert brug, vil du kunne kontakte vor kundeservice med din reklamation – så skal vi behandle den for dig. Husk at der påkræves gyldig faktura udstedt af os for at kunne gøre brug af denne garanti.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping