0

Prostatic Play Endeavour Prostata vibrator dildo

DKK 349,00

– Det kurvede design giver maksimal nydelse

– Vibratoren i roden kan give dig lidt ekstra nydelse, hvis du har lyst

– Det glatte materiale er designet til at massere din prostata og give dig kraftige prostata orgasmer

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 295964 Kategorier: , ,

Prostatic Play Endeavour Prostata vibrator dildo er en del af Master Series serien for mænd, der ønsker intense stimuli. Denne dildo er ergonomisk designet for maksimal prostata nydelse og orgasmer. De bløde kurver stimulerer lukke-musklen i anus mens de glider op på plads. Nyd Endeavour prostata vibrator dildo med eller uden vibrationer – det er helt op til dig.

Før dildoen ind og ud eller lad den blot ligge og massere på dit p-punkt. Du får brug for en glidecreme af en god konsistens, for at få en god anal oplevelse med prostata dildoen. Du tænder blot for de kraftige vibrationer ved at trykke på knappen i roden af dildoen.Du kan med bare et tryk slukke dildoen igen, når det engang skulle blive nødvendigt. Dens længde på 16,5 cm og diameter på 3,8 cm gør at du selv som letøvet kan begynde at få glæde af endeavour som dit nye prostata stimuli.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping