0

Master Series Pup Puppy play maske og gag

DKK 499,00

– Puppy play maske med ball gag

– Perfekt maske til pirrende puppy play rollespil

– Justerbart design sikrer en optimal pasform

På lager

Varenummer (SKU): 235465 Kategorier: , , , , , ,

Pup puppy play masken og ball gaggen fra Master Series er lækkert udstyr til den unge hund. Tænder du på puppy play, hvor slaven eller slavinden underkaster sig i rollen som hund. Køteren er et symbol på underkastelsen under mennesket, hvor den underkastede skal gå på alle fire, spise af skål og agere som hund. Denne form for leg kan virke ydmygende og specielt udfordrende for nogle.<br><br>

Pup masken til puppy play har indbygget ball gag med huller. Hullerne sikrer at savlet kan passere og løbe ydmygende ned ad den underkastedes hage. Maskens tre stropper kan alle justeres, så du får den størrelse, der passer din hund bedst muligt. Masken er fremstillet af blød og behagelig imiteret læder.

Specifikationer:

  • Strop lodret over hovedet justeres fra 38,1 til 57,2 cm
  • Stroppen horisontalt over hovedet justeres fra 45,7 til 58,4 cm
  • Stroppen bag hovedet justeres fra 38,1 til 58,4 cm
  • Ball gaggens diameter er 4,5 cm

 

Pleje:

Tør masken af med en opvredet klud og lad den hænge til tørre. Det kan være en god ide at desinficere mundstykket med den antibakterielle pjur med spray. Sprøjt på, lad virke og tør så af. Sprayen slår flest muligt bakterier ihjel.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping