0

Stål anal plug med lang sort hale

kr. 375,00

– Butt plug med lang hale i kunstpels
– Giver det pirrende kostume prikken over i’et
– Den dråbeformede anal plug føres let op i anus på både begynderen såvel som den øvede
– Kan sagtens bæres på kæreste-date eller til en fræk fest
– Unisex – Kan både bruges til mænd og kvinder

På lager

Varenummer (SKU): 736341 Kategorier: , , ,

Denne frække anal plug, med et udseende som en lang rævehale, vil give det frække ekstra til samlingen af af pirrende erotisk legetøj. Den lille dråbeformede anal plug føres langsomt op i anus og føles stimulerende – både ved korttids- og langtidsbrug. Denne lækre, silkebløde anal hale er en del af uPlay– The Collection. Bring dit indre dyr frem i dig på en behagelig, løssluppen vis.

Anal plug designet for maksimal nydelse

uPlay stål anal plug med lang sort hale’s dråbeformede design giver en pirrende følelse. Anus vil langsomt blive åbnet i et pirrende tempo, der kan nydes af både kvinder og mænd. Stålet er nikkelfrit og du kan skabe flere sansestimuli ved at varme eller køle selve den dråbeformede anal plug.

Anal plug rævehalen kan både nydes af begynderen såvel som den mere øvede. Den øvede anal-udøver kan nyde designet og følelsen af den lange hale og den pirrende plug, hvor begynderen muligvis vil have mere fokus på de nye anale stimuli. Unique lady stål anal plug med lang rævehale er velegnet til både dominans og frækt forspil. Før halen op i anus og fuldend et kostume, udlev dit indre vilddyr eller snig dig ind på din partner.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping