0

Oxballs Sound sæt

DKK 599,00

Et sound sæt for begynderen, som med den bløde japanske silikone, giver de bedste muligheder for en god førstegangsoplevelse. Udvidelse af urinrøret kan være svært for mange, selvom det er en kinky fantasi.

Oxballs har med deres nye sound sæt gjort det nemmere for de, som gerne vil prøve sig og udleve fantasierne. Få den fantastiske følelse hver gang du leger med udvidelse af urinrøret. 

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 961119 Kategorier: , ,

Skaftet på sounds’ene er bløde og uden riller eller ribber, så du kan være helt sikker på at du ikke får nogle grimme oplevelser. Grebet giver dig muligheden for at holde kontrollen – selv når du svæver ind i det frække indre, og føler den fantastiske følelse af liderlighed.

Du får to sounds i dette sæt; det ene går fra meget småt til stort, og det andet har 3 størrelsestrin – gå fra mildt til stort og prøv fantastiske orgasmer. Prøv at bevæge sounden eller trække den ind og ud, og mærk efter hvordan du får de frækkeste fornemmelser i pikken. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping