0

Master Series Suck it oralsex spray

DKK 379,00

– 60 ml nedkølende spray

– Bedøver og lindrer

– Taskevenlig størrelse

På lager

Vil du bare gerne have din partners pik så dybt ned i halsen at den forsvinder? Og slås du med ufrivillige kvælningsreflekser eller pludselige anfald af kvalme? Så er denne spray løsningen på dit problem!

Suck It Oralsex-spray er en dejligt svalende spray, der i løbet af 4-5 minutter bedøver din drøbel og det bagerste af svælget. På den måde føles deep-throating ikke nær så invasivt og voldsomt. Du vil stadig kunne nyde følelsen af pikken mod halsmusklerne, men med nerveenderne sat midlertidigt ud af funktion er de fleste ubehagelige følgevirkninger væk. Hver flaske indeholder 60 ml nedkølende væske, i en sprayflaske der ikke fylder meget mere end en læbestift. Der er nok til mange ganges brug i sådan en flaske! Sprayen har en mild smag af mint.

Suck It Oralsex-spray indeholder 5% Benzocain, et relativt ufarligt lokalbedøvende stof. Gravide og ammende kvinder frarådes at bruge den, efter samme princip som de frarådes at bruge sugetabletter og kodimagnyler: Der er ingen beviselige bivirkninger, men det er bedst at være på den sikre side. Opbevares utilgængeligt for børn.

Specifikationer:

  • Indhold: 60 ml
  • Indeholder 5% benzocain og smag af mint

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.

BLACK FRIDAY -  OP TIL 75 % RABAT 

0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping