Master Series Suck it oralsex spray

DKK 99,00

– 60 ml nedkølende spray

– Bedøver og lindrer

– Taskevenlig størrelse

På lager

Varenummer (SKU): Master Series Suck it oralsex spray Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Vil du bare gerne have din partners pik så dybt ned i halsen at den forsvinder? Og slås du med ufrivillige kvælningsreflekser eller pludselige anfald af kvalme? Så er denne spray løsningen på dit problem!

Suck It Oralsex-spray er en dejligt svalende spray, der i løbet af 4-5 minutter bedøver din drøbel og det bagerste af svælget. På den måde føles deep-throating ikke nær så invasivt og voldsomt. Du vil stadig kunne nyde følelsen af pikken mod halsmusklerne, men med nerveenderne sat midlertidigt ud af funktion er de fleste ubehagelige følgevirkninger væk. Hver flaske indeholder 60 ml nedkølende væske, i en sprayflaske der ikke fylder meget mere end en læbestift. Der er nok til mange ganges brug i sådan en flaske! Sprayen har en mild smag af mint.

Suck It Oralsex-spray indeholder 5% Benzocain, et relativt ufarligt lokalbedøvende stof. Gravide og ammende kvinder frarådes at bruge den, efter samme princip som de frarådes at bruge sugetabletter og kodimagnyler: Der er ingen beviselige bivirkninger, men det er bedst at være på den sikre side. Opbevares utilgængeligt for børn.

Specifikationer:

  • Indhold: 60 ml
  • Indeholder 5% benzocain og smag af mint
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.