0

Master Series silikone bidsel

DKK 299,00

– Blødt og behageligt gag, der holder munden fyldt

– Godt begynder gag

– Gag uden bi-smag med praktisk låsespænde

På lager

Varenummer (SKU): 421985 Kategorier: , , ,

Bidslet er et sort bidsel fra Master Series, der er blødt og behageligt at bruge for den underkastede. Undgå sure miner over dårlig bismag eller ubehagelige kanter med afrundede, bløde stropper og bidsel af silikone, som er skabt til at give en pirrende dominans-oplevelse.

Det aflange bidsel-gag er ideelt til den underkastede der ikke kan åbne munden så højt, eller som ikke har så stor erfaring med mund-gags. Silikone bidsel-gagget er med en total diameter på 2 cm og en længde på 12,7 cm en blid introduktion til det underkastende i at få munden fyldt godt ud. Til dels er munden én stor erogen zone, men også det faktum at få frataget talegaverne kan virke meget underkastende.

Sådan bruger du Mr. Ed sort begynder bidsel fra Master Series

Bed din partner sætte sig på knæ og åbne munden godt op, når du fører mundstykket på bidsel-gagget Mr. Ed ind i munden på den underkastede. Stå bag vedkommende og lad din partner læne sig ind mod din krop, så din tilstedeværelse kan skabe tryghed. Du lukker gagget i nakken, og du kan låse med en hængelås, som ikke medfølger i spændet.

Gagget kan bruges af underkastede med en total hovedomkreds fra 43 cm og til 59,7 cm.

Materialer:

  • Medicinsk silikone
  • Fri for skadelige ftalater

Mål:

  • Total længde: 63,5 cm
  • Diameter på mundstykke: 2 cm
  • Længde på mundstykke: 12,7 cm

Pleje:

Gag’et bør rengøres efter leg med en sexlegetøjsrengøringsspray som f.eks. pjur. Denne spray er antibakteriel, så den dræber flere bakterier, end du vil kunne dræbe med vand og sæbe. Spray på, lad sidde og tør af.

Bruger du vand og sæbe, så vælg en mild, parfumefri sæbe og brug lidt vand. Tør gagget godt. Grunden til at sæben skal være parfumefri er bl.a., at parfume ikke er godt for materialet, og at det ikke smager godt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping