Master Series Lektor sort halv-maske

DKK 199,00

– Lektor lak maske fra Master Series holder talegaverne under kontrol.

– Den smarte lynlås gør det muligt at lade din underkastede tale, når du ønsker det.

– Lak er let at rengøre med en fugtig klud.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 586651 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Lektor sort halv-maske fra Master Series er en rå maske af lak med lynlås. Hold styr på din partners løbske talen under legen med denne halv-maske, der er utroligt hygiejnisk. Du kontrollerer din adgang til din underkastede partners mund med den sorte lynlås, der er påsyet lektor masken. Giv din partner et råt og helt specielt udseende med denne helt specielle maske. Den er særligt god som den første maske, da den ikke er for overvældende og fylder hele ansigtet. På den måde vil den underkastede stadig føle lidt kontrol.

Halv-masken Lektor fra Master Series føles utroligt behagelig. Den er betrukket med blød neopren bag det ellers glatte lak, så masken omslutter ansigtet på en naturlig måde. Din slave kan sagtens ånde mens han har masken på, da der er påsat to åndehuller på Lektor sort lakmaske. Lektor holdes sikkert på plads med behagelige elastik stropper.

Den rå lektor sort maske passer de fleste

Masken føres over munden på din partner, så åndehullerne sidder ved næsen. Elastik-stropperne vil holde masken godt på plads. Da masken er lavet med elastikstropper, passer den de fleste ansigtsstørrelser.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.